Χορηγία ΟΠΑΠ προς την Εθνική Φρουρά

Επιταγή ύψους 350.000 ευρώ παρέδωσε στις 30 Ιουλίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, στον Υπουργό Αμυνας κ. Χριστόφορο Φωκαϊδη για την υλοποίηση προγραμμάτων προς όφελος της Εθνικής Φρουράς. Συγκεκριμένα το ποσό θα διατεθεί για την κατασκευή δέκα νέων γυμναστηρίων σε στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς, ανακατασκευή και αναβάθμιση υφιστάμενων καθώς και άλλων χώρων άθλησης των εθνοφρουρών μας.

Παραλαμβάνοντας το ποσό ο Υπουργός Αμυνας ευχαρίστησε τον κύριο Αλετράρη και την ΟΠΑΠ Κύπρου για τη διαχρονική στήριξή τους στην κυπριακή κοινωνία, σημειώνοντας ότι «σε καιρούς δύσκολους για τους προϋπολογισμούς του Υπουργείου και της Εθνικής Φρουράς, η βοήθεια της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι πολύ σημαντική για την υλοποίηση των σχεδιασμών που αφορούν στην άθληση των στρατιωτών μας.». Ο κύριος Φωκαϊδης ανακοίνωσε ότι τα νέα γυμναστήρια θα είναι έτοιμα στο τέλος του 2015 και αρχές του 2016, γεγονός που θα επιτρέψει στο Υπουργείο να υλοποιήσει το συντομότερο τα προγράμματα του, παρέχοντας στους εθνοφρουρούς μας, αθλητές και μη, την αναγκαία υποδομή γύμνασής τους. Μέρος του ποσού, όπως είπε ο κύριος Υπουργός θα διατεθεί για την εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής και σε φυλάκια της Εθνικής Φρουράς. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, είπε ότι η χειρονομία της εταιρίας αποτελεί συνέχεια της ουσιαστικής συνδρομής της ΟΠΑΠ Κύπρου στα κατά καιρούς προγράμματα του Υπουργείου Αμυνας για την καλλιέργεια σωστής οδικής συμπεριφοράς των εθνοφρουρών μας και πρόσθεσε: «Χαιρόμαστε γιατί το Υπουργείο Αμυνας, στη βάση ενός καλά σχεδιασμένου προγράμματος, δίνει την πρέπουσα προσοχή στην άθληση και βεβαιώνουμε ότι ως ΟΠΑΠ θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες. Αυτό κάνουμε για το σύνολο της κυπριακής κοινωνίας από το 1969 μέχρι και σήμερα, στηρίζοντας κάθε αγώνα στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και τον αθλητισμό. Αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε στη βάση της διαχρονικής και συνεπούς φιλοσοφίας δράσης της ΟΠΑΠ Κύπρου. Να επιστρέφουμε στον τόπο και τους ανθρώπους του, με πολλαπλούς τρόπους, την αγάπη με την οποία αυτοί μας αγκαλιάζουν. Θέλω να συγχαρώ και πάλι τον Υπουργό Αμυνας και τους συνεργάτες του αλλά και να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία που είχαμε- και θα έχουμε- στην υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων προς όφελος των εθνοφρουρών μας».

Η επίδοση της επιταγής έγινε στο Υπουργείο Αμύνας στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή Χρίστου Μαληκκίδη και της προέδρου του ΚΟΑ Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor