Οι διασημότεροι διοργανωτές γάμων του Hollywood στη Σωτήρα

Τί σχέση μπορεί να έχει ο γάμος της Cristina Aguilera, της Jeniffer Aniston, του Brad Pitt και της Angelina Jolie, της Madonna, της Jennifer Lopez, του Ben Afleck, της Diana Brescan (μίας από τις διασημότερες τραγουίστριες της Μολδαβίας) με την Αγία Θέκλα;

Η απάντηση κρύβεται στην επίσκεψη του Edgar Zamora, ενός από τους διασημότερους σχεδιαστές και διοργανωτές γάμων και εκδηλώσεων διασημοτήτων του Hollywood στην Αγία Θέκλα, μαζί με τους κορυφαίους διοργανωτές γάμων της Ανατολικής Ευρώπης και της Ρωσίας για μία γαμήλια τελετή η οποία αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης για τα συγκεκριμένα γραφεία και ιδιαίτερα την American Wedding Academy, το κορυφαίο γκρουπ υπηρεσιών γάμων παγκοσμίως.

Σε αυτή την γαμήλια τελετή, λοιπόν, μία από τις διασημότερες τραγουδίστριες της Μολδαβίας η Diana Brescan, γνώριμη από τη συμμετοχή της στα προκριματικά της χώρας της για τη Eurovision, παντρεύτηκε στην Αγία Θέκλα τον πολιτικό Ghenadie Vițu.

 Ο γάμος τους αποτέλεσε τη μεγαλύτερη είδηση για τα ειδησεογραφικά πρακτορεία σε Ρωσία, Μολδαβία, Λευκορωσία και Ουκρανία, τα οποία έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το όλο γεγονός αποτελεί την σπουδαιότερη επιτυχία του Τμήματος Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας, καθώς χάρις στην εμπειρία και τις σχέσεις τις οποίες έχει δημιουργήσει με τα μεγαλύτερα γραφεία γάμων παγκοσμίως, οδήγησαν στο μεγαλύτερο γεγονός που φιλοξενήθηκε ποτέ στην Κύπρο όσον αφορά τον γαμήλιο τουρισμό. "Με αυτή τη διοργάνωση, η Κύπρος και ιδιαίτερα η Σωτήρα μπήκαν στον χάρτη του παγκόσμιου τουρισμού, αφού οι διασημότεροι επαγγελματίες από τον χώρο των γαμήλιων τελετών, επισκέφθηκαν το νησί μας για να διοργανώσουν μαζί ένα σεμινάριο διοργάνωσης γαμήλιων τελετών".

Το όλο κόνσεπτ, δεν αποτελείτο από μία γαμήλια τελετή, αλλά από μία εβδομάδα σεμιναρίων, φωτογραφήσεων και διαλέξεων, ενώ κορυφώθηκε με τη γαμήλια τελετή η οποία ξεκίνησε το απόγευμα και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τον όλο σχεδιασμό και την υλοποίηση της τελετής και του σεμιναρίου ανέλαβαν τα πιο κάτω γραφεία διοργάνωσης γάμων:

Οργάνωση: 
Carolina Tihohod, Event Agency "Mille Fiori Bridal Boutique" - Republic of Moldova (www.mille.md)
Svetlana Izyumova, "Elpida Media Ltd" - Cyprus (www.wedding-cy.ru)
Снежана Леонова & Елена Данченко, Event group "Крем-Брюле (Krem-Brule)» - Crimea (www.krem-brule.com) 

Συμμετέχοντες:
Oksana Flanagan, Wedding American Academy - USA (www.AmericanWeddingAcademy.com) 
Edgar Zamora, Event Designers Revelry - USA (www.RevelryEventDesigners.com)
Φωτογραφίες: Pic.Production (www.picpro.md) & Elpida Media (www.el-tv.com)

Οικοδεσπότης:
Δήμος Σωτήρας - Sotira Municipality (www.sotira.org.cy)
Sotira Weddings (www.facebook.com/sotiraweddings)
Nissaki Ayias Theklas Beach Bar & Restaurant

Ο διάσημος σχεδιαστής Edgar Zamora και η διευθύντρια της American Wedding Academy, Oksana Flanagan, κατέφθασαν από το Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών και παρέθεσαν σεμινάριο στους υπόλοιπους διοργανωτές. Την επόμενη μέρα οι φωτογραφίσεις ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες και τις διακοσμήσεις του Edgar Zamora με ένα σενάριο πρότασης γάμου. Το πανέμορφο ζευγάρι, Ghenaldie και Diana έφτασαν με ρομαντική βαρκάδα στο νησάκι της Αγίας Θέκλας όπου εκεί στήθηκε ένα πανέμορφο σκηνικό στο οποίο σερβιρίστηκε σαμπάνια, χαβιάρι και άλλα πανάκριβα εδέσματα. Εκεί ο Ghenaldie έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, για τους σκοπούς φυσικά της φωτογράφησης.

Την επόμενη μέρα, ο Αργεντίνος διακοσμητής του Hollywood, Edgar Zamora έστησε ένα σκηνικό "Persian Wedding" στην παραλία της Αγίας Θέκλας. Όπως ανέφερε ο ίδιος η Κύπρος θα μπορούσε να αποτελέσει ένα luxury προορισμό για τη διοργάνωση γάμων, γι' αυτό επέλεξε αυτό το εξεζητημένο και πολύχρωμο κόνσεπτ. Η πανάκριβη γαμήλια τελετή διήρκησε περισσότερες από 2 ώρες, αφού σε αυτήν παρευρέθησαν περισσότεροι από 10 φωτογράφους, dj, καθώς και το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας, ο Δήμαρχος Σωτήρας, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πρεσβείας, τηλεοπτικοί σταθμοί του εξωτερικού και άλλες διασημότητες από Ρωσία, Ουκρανία και Μολδαβία.

Μετά τη γαμήλια τελετή το πάρτι συνεχίστηκε το βράδυ επάνω στην παραλία της Αγίας Θέκλας, με ένα σκηνικό που θύμιζε "Χίλιες και Μια Νύχτες" με τις περσικού στιλ διακοσμήσεις του Edgar Zamora. Στο πάρτι τραγούδησε και η ίδια η Diana Brescan στον αγαπημένο της, ενώ στη συνέχεια η διασκέδαση κορυφώθηκε με σόου από φωτιές, ζογκλέρ και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες από τους προσκεκλημένους.

Σύμφωνα με τον Δήμο, "η όλη διοργάνωση αποτέλεσε τη σημαντικότερη διαφήμιση για το Τμήμα Πολιτικών Γάμων του Δήμου Σωτήρας, αφού ο διασημότερος διοργανωτής γάμων και εκδηλώσεων του Hollywood βρέθηκε στην Αγία Θέκλα, διαφημίζοντάς την σε όλο τον κόσμο. Ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή αφού οι κρατήσεις από ζευγάρια από διάφορες χώρες του κόσμου για διοργάνωση του γάμου τους στη Σωτήρα και την Αγία Θέκλα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Είναι αναμφισβήτητο πως θα πρέπει και ο ΚΟΤ να επικεντρωθεί περισσότερο στον γαμήλιο τουρισμό, αφού τα εισοδήματα που προκύπτουν είναι τεράστια για τη χώρα μας".

Δείτε όλες τις επαγγελματικές φωτογραφίες εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.977722438945332.1073741842.645439492173630&type=3 

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια εδώ: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.977722438945332.1073741842.645439492173630&type=3 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor