Casual Fridays at IMH with Brands

Η Παρασκευή χρωματίστηκε με πορτοκαλί χρώμα για τους εργαζομένους της ΙΜΗ. Τη δροσιά του Aperol απόλαυσαν οι άντρες και οι γυναίκες της ΙΜΗ, σπάζοντας τον καύσωνα του καλοκαιριού. Παράλληλα, η εταιρεία Photos Photiades Distributors Ltd που διανέμει το Aperol χάρισε στους εργαζομένους πορτοκαλί καλοκαιρινές σαγιονάρες. 

Το Aperol, το νούμερο 1 απεριτίφ στην Ιταλία, είναι  η ιδανική επιλογή για κοινωνικές στιγμές όπως γεύματα, μετά την δουλειά ή για συναντήσεις με φίλους νωρίς το βράδυ. 

Το μοναδικό πορτοκαλί του χρώμα και η έντονη φρουτώδης γεύση του το καθιστούν ιδανικό για χαλαρές στιγμές με φίλους. Έχει μια πραγματικά ξεχωριστή γεύση, χάρις στην μυστική του συνταγή που συνδυάζει ένα εκλεκτό εκχύλισμα βοτάνων και την τέλεια αναλογία ξινών και γλυκών πορτοκαλιών. 

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Padova στην Ιταλία το 1919 από τα αδέλφια Luigi και Silvio Barbieri οι οποίοι είχαν την ιδέα να δημιουργήσουν ένα αλκοολούχο ποτό με λιγότερο αλκοόλ (11%).

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του Aperol είναι η ποιότητα και φρεσκάδα των συστατικών του: η παραγωγή του προϊόντος γίνεται μέσα σε μια μέρα και την επόμενη μέρα αποστέλλετε στις διάφορες αγορές ανά το παγκόσμιο! Κατά τη διαδικασία της παραγωγής ακολουθούνται αυστηρότατοι έλεγχοι ποιότητας τόσο των υλικών όσο και της διαδικασίας παραγωγής. 

Για δεκαετίες, το Spritz ήταν ένα παραδοσιακό ποτό στη νοτιοανατολική Ιταλία, και γινόταν με λευκό κρασί και σόδα. Όταν δημιουργήθηκε το Aperol Spritz, έδωσε μία νέα ταυτότητα στο προϊόν. Σήμερα, χάρη στο ζωηρό του χρώμα και τον αναζωογονητικό του χαρακτήρα, το Aperol Spritz είναι η νέα πρόταση μεταξύ των καταναλωτών που ψάχνουν ελαφριά αλκοολούχα ποτά.

Αποτελεί μια τέλεια επιλογή τόσο σε εξόδους, όσο και στο σπίτι αφού η ετοιμασία του είναι πάρα πολύ απλή – γεμίζουμε ένα ποτήρι κρασιού με πάγο, προσθέτουμε μια φέτα πορτοκάλι, 3 μέρη sparkling wine, 2 μέρη Aperol και λίγη σόδα.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor