Casual Fridays at IMH with Brands

Σαμπουάν αγγέλων και θεραπείες για επιστροφή της νιότης! Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μαλλιών Kevin Murphy είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το προσωπικό της IMH. 

Τα προϊόντα παρουσίασε στο προσωπικό ο Νικ Ιγνατίου από την εταιρεία hq headquarters ltd κι αντιπρόσωπος των προϊόντων Kevin Murphy στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια. 

O Kevin Murphy εκπαιδεύτηκε δίπλα στον Vidal Sassoon στο Λονδίνο για να επιστρέψει στην Αυστραλία και να καθιερωθεί ως ένας από τους πιο περιζήτητους κομμωτές στυλίστες. 

Το 2007 έλαβε το Australian Masters Award στο AHFAS για την εξαιτερική προσφορά του στον χώρο της κομμωτικής και την καθιέρωση της Αυστραλία στον παγκόσμιο χάρτη κομμωτικής. Πειραματίστηκε πολύ δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα για την ενδυνάμωση των μαλλιών, την αναζωογόνηση τους, την δημιουργία όγκου και το επιμελώς ατημέλητο “beach hair” look. 

Το προσωπικό της IMH είχε την ευκαιρία να δεχθεί συμβουλές και από τους ιδιοκτήτες του κομμωτηρίου Primo Taglio, Άγγελο Σπύρου και Ανδρέα Παπαδόπουλο. Οι δύο έδειξαν εύκολους τρόπους περιποίησης των μαλλιών και χτενίσματα ειδικά για το καλοκαίρι! 

Το κομμωτηρίου Primo Taglio βρίσκεται στην οδό Δοϊράνης 12Α στη Λευκωσία και από το 2002 η φιλοσοφία τους είναι να μην φεύγει ποτέ κάποιος πελάτης με παράπονο! Δημιουργούν πρωτότυπα κοψίματα και χρώματα και εξυπηρετούν γυναίκες, άντρες αλλά και παιδιά. 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor