ΑΛΦΑΜΕΓΑ & GOODYEAR ενώνουν δυνάμεις

Στηρίζοντας τις προσπάθειες για την οδική ασφάλεια των καταναλωτών οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η GOODYEAR ενώνουν δυνάμεις και μέχρι και τα τέλη Αυγούστου θα προσφέρουν δωρεάν έλεγχο ελαστικών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ειδικοί των ελαστικών της GOODYEAR θα βρίσκονται σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ -μέχρι και τα τέλη Αυγούστου όπου- και θα πραγματοποιούν δωρεάν έλεγχο φθοράς και βάθους πέλματος των ελαστικών των επιβατικών οχημάτων των καταναλωτών, σε μια προσπάθεια περιορισμού των οδικών ατυχημάτων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κατάσταση του πέλματος του ελαστικού αποτελεί ένδειξη της καλής κατάστασης του οχήματος. Η διενέργεια τακτικών ελέγχων και στα τέσσερα ελαστικά του αυτοκινήτου, μπορεί να βοηθήσει στη διάγνωση πιθανών προβλημάτων που ενδέχεται να απαιτούν παρέμβαση από επαγγελματία.

«Τα σωστά ελαστικά, αλλά και η τακτική συντήρηση τους αποτελούν μια εξαιρετική ασφαλιστική δικλίδα για την οδική ασφάλεια και είναι πολύ σημαντικό να γίνονται τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι. Για αυτό, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η GOODYEAR θα βρίσκονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κοντά στους καταναλωτές, προτρέποντας τους να ελέγξουν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση τα ελαστικά των οχημάτων τους, από επαγγελματίες», σημειώνεται.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor