DHL: Στηρίζει την εκστρατεία του Hope For Children

Την στήριξη της εκστρατείας «Επιστροφή στο σχολείο με Ελπίδα», του «Hope For Children» UNCRC Policy Centre, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η DHL Express Κύπρου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκστρατεία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin, με στόχο την προσφορά σχολικών ειδών σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στην Κύπρο. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η εκστρατεία «Επιστροφή στο Σχολείο με Ελπίδα» του “Hope For Children” UNCRC Policy Centre εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο» το οποίο ξεκίνησε με αφορμή την οικονομική κρίση στη χώρα μας, με στόχο να ανταποκριθεί στις βασικές ανάγκες των παιδιών.

Σημειώνεται πως: «Κάθε χρόνο, από το 2013 που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η εκστρατεία, συλλέγονται από κάθε γωνιά της Κύπρου χιλιάδες σχολικά είδη, όπως σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, μολύβια, και δίνονται σε άπορες οικογένειες, σκορπίζοντας χιλιάδες παιδικά χαμόγελα». 

Η DHL Express Κύπρου θα αναλάβει να συλλέξει τα σχολικά είδη που θα συγκεντρωθούν στα διάφορα σημεία συλλογής. Το κοινό θα μπορεί επίσης να αφήσει σχολικά είδη, είτε καινούρια, είτε χρησιμοποιημένα, σε καλή όμως κατάσταση, στα κουτιά συλλογής που είναι τοποθετημένα στα πιο κάτω Κέντρα Εξυπηρέτησης της εταιρείας:

―    Στρόβολος: Βηθλεέμ 64, 2033, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-18:30 
―    Λευκωσία: Λεωφ. Νίκης 42Γ, 1086, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00 και Σάββατο, 09:00-13:00 
―    Λεμεσός: Ρήγα Φεραίου 6, 3095, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00-18:00 και Σάββατο 09:00-13:00 
―    Λάρνακα: Κέντρο Αρκαμία, Λεωφ. Μακαρίου Γ’, 6017 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00

 «Τα τελευταία δύο χρόνια, η τοπική κοινωνία, κόντρα στα σημεία των καιρών, έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης και φροντίδας, συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία συλλογής σχολικών ειδών του “Hope For Children”, ανάφερε σχετικά ο κ. Ντίνος Ιωαννίδης, Country Manager της DHL Express Κύπρου.  Η DHL Express Κύπρου δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει και φέτος την εκστρατεία και καλούμε τον κόσμο να  αφιερώσει λίγο χρόνο για να σταματήσει στα Σημεία Εξυπηρέτησης μας, αφήνοντας σχολικά είδη στα κουτιά συλλογής, για να δοθούν σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη».

Για να στηρίξετε την εκστρατεία «Εξάλειψη της Παιδικής Φτώχειας στην Κύπρο» και για περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία για όλα τα σημεία συλλογής, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του «Hope For Children» UNCRC Policy Centre στα τηλ. +357 96 317873 ή/και +357 22 103234.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor