MTN: Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα «21 Days of Y’ello Care»

Εκδήλωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, πραγματοποίησε η ΜΤΝ στο πάρκο που υιοθέτησε και  αναδιαμόρφωσε στην περιοχή Παλλουριώτισσας. Η εκδήλωση διοργανώθηκε με αφορμή τη λήξη του εθελοντικού της προγράμματος 21 Days of Y’ello Care, που φέτος ήταν αφιερωμένο στην ενημέρωση γύρω από τον ψηφιακό εκβιασμό (cyberbullying) και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

«Eκατοντάδες συμπολίτες μας παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να ενημερωθούν, να χαρίσουν στα παιδιά τους ευτυχισμένες στιγμές μέσα από τα παιχνίδια, τους ξυλοπόδαρους, face painting και άλλες δραστηριότητες που υπήρχαν στον χώρο, καθώς και για να ενισχύσουν οικονομικά μέσα από τις αγορές τους σε σνακ και ποτά, το φιλανθρωπικό ίδρυμα Αγκαλιάζω» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τερμάτισαν στο Πάρκο της ΜΤΝ οι ποδηλάτες της ΜΤΝ, οι οποίοι διάνυσαν συνολικά απόσταση 85 χιλιομέτρων ξεκινώντας από την Λεμεσό. Για κάθε εργαζόμενο που συμμετείχε στην ποδηλασία, η ΜΤΝ προσέφερε 100 ευρώ για αγορά συσκευών tablet για σχολεία. Την εκδήλωση επένδυσαν μουσικά το παιδικό συγκρότημα Drumble Beats ενώ υπήρχε Live Link, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, η Αντιδήμαρχος Λευκωσίας κ. Ελένη Λουκαίδου, οι οποίοι τέλεσαν και τα εγκαίνια του Πάρκου της ΜΤΝ, καθώς και εκπρόσωποι της Cyber Ethics της οποίας η βοήθεια στην εκστρατεία ενημέρωσης της ΜΤΝ για την ασφάλεια στο διαδίκτυο ήταν πολύτιμη.

Tο πάρκο στην Παλλουριώτισσα όπου έχει πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έχει υιοθετηθεί και ριζικά ανασχεδιαστεί από την ΜΤΝ. 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor