Casual Fridays at IMH with Brands

Γεύσεις, αρώματα, χρώμα και καλή διάθεση ήταν τα συστατικά μιας αλλιώτικης συνταγής για το Apetit, το οποίο έφτιαξε την Παρασκευή στην εταιρεία ΙΜΗ (η οποία διοργανώνει συνέδρια και εκθέσεις ενώ εκδίδει τα περιοδικά IN Business και Gold).

Το κατάστημα που προσφέρει μεγάλη γκάμα από σάντουιτς και άλλα γρήγορα γεύματα με τον κόσμο της επισκέφθηκε την ΙΜΗ ετοιμάζοντας μεγάλη ποικιλία σνακ, σαλατών, σαλτσών και άλλων νόστιμων εδεσμάτων.

Όσα το Apetit ετοίμασε για την ΙΜΗ στο ξεχωριστό event που διοργανώνει τις Παρασκευές, εξαντλήθηκαν άμεσα, δείγμα του πόσο άρεσαν στον κόσμο της εταιρείας. Τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα θετικά για όσα οι εργαζόμενοι στην ΙΜΗ γεύθηκαν.

Δυο λόγια για το Apetit
Το Αppetit είναι  οικογενειακή  επιχείρηση το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου ο οποίος δραστηριοποιείτε χρόνια στην αγορά των τροφίμων. Το όνειρο του ήταν η δημιουργία του δικού του καταστήματος με σάντουιτς αλλά ήξερε ότι θα έπρεπε να φτιάξει κάτι το ασυνήθιστο μέσα στην πληθώρα ανταγωνιστικών μαγαζιών.

«Έτσι με την εμπειρία του και με τη συνεργασία δύο κορυφαίων chef  του νησιού δημιούργησαν το μενού και κατ’ επέκταση το Appetit το οποίο καθημερινά φροντίζει να παρέχει στους πελάτες του μια τεράστια ποικιλία απο γεύματα χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά για τη παρασκευή “healthy food” και διαφόρων παραδοσιακών και μη γεύσεων» αναφέρεται χαρακτηριστικά από το κατάστημα το οποίο «έκανε έφοδο» στην ΙΜΗ χαρίζοντας ένα εξόχως γευστικό διάλειμμα σε όλο το προσωπικό της εταιρείας.  

Μάλιστα, από τους ανθρώπους του Apetit τονίζεται ότι οι βασικές αρχές του είναι ο σεβασμός προς τον καταναλωτή, η γρήγορη εξυπηρέτηση , η ποιότητα των προϊόντων του και οι προσιτές τιμές του.

Παράλληλα, σημειώνεται: «Μπορείτε να απολύσετε γρήγορα και οικονομικά τον καφέ ή το σνακ σας ανάμεσα από τη μεγάλη γκάμα τυροπιτοειδών και ροφημάτων που διατίθενται για το κοινό».

Το Apetit λειτουργεί απο τις 7πμ μέχρι τις 5μμ καθημερινά και Σάββατο από τις 8πμ μέχρι τις 3μμ, ενώ βρίσκεται στην Εγκωμη στην οδό 25 Μαρτίου 25Β.



 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor