ΣΔΕΚ: Η διαφήμιση σε τροχιά νέας δυναμικής

Πραγματοποιήθηκαν τα δύο ολοήμερα σεμινάρια που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Διαφήμισης Επικοινωνίας Κύπρου αποκλειστικά για τα μέλη του, στη Λευκωσία, με τον διεθνούς φήμης Yonathan Dominitz.

«Τα σεμινάρια με τίτλο “Without insights your creativity and advertising are blind” και “The rules for breaking creativity rules” αντίστοιχα, στόχευαν στο να εμπλουτίσουν τις ομάδες των διαφημιστών με επιπλέον εφόδια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των brands που διαχειρίζονται, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη της ποιότητας των υπηρεσιών τους» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Δημιουργικές και όχι μόνο ομάδες από όλα τα Διαφημιστικά γραφεία που συμμετείχαν είχαν τη μοναδική ευκαιρία να μαθητεύσουν δίπλα από τον Yonathan Dominitz, ιδρυτή της εταιρείας “The Mindscapes” και πολύτιμου συνεργάτη μερικών από των μεγαλύτερων Διαφημιστικών εταιριών στον κόσμο (McCann- Erickson, BBDO, DDB, Y&R, Leo Burnett κ.ά.) καθώς και παγκοσμίου εμβέλειας εταιρειών όπως Google Inc. USA, Vodafone, Pepsico και Coca Cola, αλλά και να συμμετέχουν ενεργά στη «δημιουργική διαδικασία» σε ειδικά διαμορφωμένα Workshops, συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Ο διαφημιστικός κόσμος, με συμμετοχή πέραν των 100 ατόμων, αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την ευκαιρία αυτή που του δόθηκε παρουσιάζοντας για ακόμη μια φορά τα δημιουργικά ταλέντα του, εντυπωσιάζοντας τον «δάσκαλο», ενώ παράλληλα απέδειξε ότι στη χώρα μας υπάρχει μια τεράστια δεξαμενή ιδεών, που ξεχειλίζει από φρεσκάδα και πρωτοτυπία, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor