Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια: «Χέρι στην… απόλαυση»

Η συνεργασία των εταιρειών Tryfon Tseriotis και Pandora Ogilvy & Mather είχε ως αποτέλεσμα την τηλεοπτική καμπάνια για τα Αλλαντικά Χρυσοδάλια. 

Η Tryfon Tseriotis διαχειρίζεται το marketing, τις πωλήσεις και τη διανομή των αλλαντικών ΧρυσοΔάλια, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία Pandora Ogilvy & Mather, δημιούργησαν διαφημιστική καμπάνια, όπου επικοινωνεί με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο τα αλλαντικά Χρυσοδάλια.

Η εταιρεία παραγωγής SEMIO, ανέλαβε τα γυρίσματα της ταινίας και ο κύριος πρωταγωνιστής Γιάννης Ζουγανέλης, σε ρόλο πεθερού, πλαισιώνεται από ένα πετυχημένο casting ταλαντούχων ηθοποιών. 

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Όταν ο δημοφιλής Γιάννης Ζουγανέλης πήρε την απόφαση να έρθει στην Κύπρο, κάτι είχε στο μυαλό του. Γνωστός για την αλατο-πιπεράτη κριτική του, επιφυλακτικός και συνάμα επιλεκτικός σε νέες προκλήσεις και αναζητήσεις, ψάχνει συνεχώς να ανακαλύψει το μυστικό μιας ευτυχισμένης ζωής. Μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας, που εκτός από βάσανα και σκοτούρες, έχει και τα νόστιμα στοιχεία της. Φτάνει, να ξέρει κάποιος να τα ανακαλύπτει και να τα μοιράζεται. Να απλώνει το χέρι και να τα κάνει δικά του. Κι επειδή ο Γιάννης Ζουγανέλης, γνωρίζει πολύ καλά πότε και πού να απλώνει το χέρι του, αποφάσισε να έρθει ο ίδιος στην πηγή, η οποία ονομάζεται ΧρυσοΔάλια και να βάλει κυριολεκτικά χέρι στη νέα του απόλαυση». 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor