Τράπεζα Πειραιώς: Χορηγός διαγωνισμού Ελληνικής Πρεσβείας

Το πρώτο βραβείο του ετήσιου Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας χορήγησε η Τράπεζα Πειραιώς αξίας €800.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η χορηγία του βραβείου εντάσσεται στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης της Τράπεζα Πειραιώς με κύριο άξονα την προσφορά της προς την παιδεία.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Ελληνική Πρεσβευτική κατοικία απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο στη Μαρία Κωνσταντίνου από το Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Κατά το χαιρετισμό του, ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Γιώργος Άππιος, ανέφερε ότι η Τράπεζα, μέσα στα πλαίσια της έντονης κοινωνικής της προσφοράς, επενδύει στην μόρφωση και στην καλλιέργεια των νέων, αφού οι νέοι αποτελούν το βασικό άξονα για βιώσιμη πρόοδο τόσο σε οικονομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Η Τράπεζα Πειραιώς, συνέχισε ο κ. Άππιος, στηρίζει ουσιαστικά, δυναμικά και έμπρακτα την εκπαιδευτική κοινότητα μέσω χρηματικών χορηγιών, καθώς και συμμετοχών στελεχών της σε εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Στο τέλος του χαιρετισμού του ο κ. Άππιος συνεχάρηκε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα τη Μαρία Κωνσταντίνου, η οποία κέρδισε το πρώτο βραβείο.

«Ο ετήσιος Διαγωνισμός Μαθητικού Δοκιμίου διοργανώνεται από την Ελληνική Πρεσβεία και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου από το 1976 και στόχο έχει την προώθηση των Ελληνικών Γραμμάτων και την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος των τελειόφοιτων μαθητών για τις σύγχρονες προκλήσεις. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν τελειόφοιτοι μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor