Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια του Microsoft Innovation Center

To Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και η Microsoft διοργάνωσαν εκδήλωση κοκτέιλ για να τιμήσουν τους συνεργάτες του Microsoft Innovation Center (MIC), την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο στη Λευκωσία.

Το Microsoft Innovation Center στην Κύπρο στηρίζεται από τους πιο κάτω συνεργατες: Bernhard Schulte Shipmanagement, Cyprus Computer Society, EY Κύπρου, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου,   NetU Distributions, Logicom Solutions, Headcandy, CNP Asfalistiki and CNP Cyprialife, members of the CNP Cyprus Insurance Holdings Group, Gnomi Advertising, Cyprus Telecommunications Authority, Exxon Mobil, περιοδικό IN Business.

 

Για την ιστορία, το πρώτο Microsoft Innovation Center λειτούργησε το 2002  και από τότε έχουν δημιουργηθεί πέραν των 110 κέντρων σε 38 χώρες και τώρα ήρθε η σειρά της Κύπρου να μπει στο χάρτη. Τα  Microsoft Innovation Centres γίνονται σε συνεργασία με την εταιρεία Microsoft και τοπικούς συνεργάτες/χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Τα κέντρα μπορούν να επισκεφτούν φοιτητές, επιχειρηματίες,  ακαδημαϊκοί, ερευνητές κτλ.  Όλα τα κέντρα αφουγκράζονται τις τοπικές ανάγκες σε θέματα τεχνολογίας, παρόλο που ακολουθούν κοινές προδιαγραφές. Τα κέντρα συνεργάζονται με επαγγελματίες και τις τοπικές κυβερνήσεις για να βοηθήσουν την επιχειρηματικότητα σε συνέργεια με την τεχνολογία  και την καινοτομία. 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor