ΟΠΑΠ Κύπρου: Στηρίζει το TELETHON 2015

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ανακοινώθηκαν οι εκδηλώσεις του TELETHON 2015, του θεσμού που έχει ως σκοπό την οικονομική ενίσχυση και τη στήριξη των ασθενών με νευρομυϊκές, γενετικές και άλλες παθήσεις. 

Η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι για τέταρτη συνεχή χρονιά ο κύριος χορηγός του TELETHON, ενώ την εκδήλωση στηρίζουν και φέτος η τηλεόραση Sigma και το Συγκρότημα ΔΙΑΣ.

«To TELETHON 2015 περιλαμβάνει την εκδήλωση «Ποδηλατώ για το TELETHON», τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη την Τρίτη 16 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του προεδρικού ζεύγους, Tηλεμαραθώνιο στην τηλεόραση Sigma την Τετάρτη 17 Ιουνίου και παγκύπριο έρανο που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 18 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη, που έγινε παρουσία στελεχών του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής και της ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρης Αλετράρης τόνισε ότι ο Οργανισμός «προτάσσει την ανάγκη της κοινωνικής του παρέμβασης ως ύψιστη προτεραιότητα ευθύνης και συνείδησης από την αρχή της πορείας του» και αναδεικνύεται ο μεγάλος φίλος της υγείας και άλλων νευραλγικών τομέων της κοινωνίας. Ο κ. Αλετράρης δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει και να συγχαρεί όλους τους διοργανωτές του TELETHON που στηρίζουν και αγκαλιάζουν αυτή τη μεγάλη εκδήλωση ανθρωπιάς. Κλείνοντας την ομιλία του, υποσχέθηκε πως η ΟΠΑΠ Κύπρου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της κυπριακής κοινωνίας, ανταποδίδοντας την αγάπη με την οποία η κοινωνία αγκαλιάζει τον Οργανισμό.  

«Η στήριξη του TELETHON 2015 είναι μία ακόμη ενέργεια της κοινωνικής προσφοράς της ΟΠΑΠ Κύπρου στον τομέα της υγείας, η ενίσχυση της οποίας αποτελεί διαχρονική προτεραιότητά της. Γιατί για την ΟΠΑΠ Κύπρου η κοινωνική προσφορά δεν είναι τυπική υποχρέωση, αλλά βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της για ουσιαστική ανταπόδοση στην κοινωνία» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor