Andrey & Julia Dashin’s Foundation συνεισφορές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις

Ως ο Επίτιμος Φιλανθρωπικός Υποστηρικτής του φετινού Κυπρο-Ρωσικού φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Ιουνίου στη Λεμεσό, το Andrey and Julia Dashin’s Foundation προχώρησε σε γενναιόδωρη δωρεά σε δύο φιλανθρωπικούς οργανισμούς που είναι αναγνωρισμένοι για την αξιόλογη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

Ο Andrey Dashin, συνιδρυτής του Ιδρύματος, παρουσία του Προέδρου Αναστασιάδη και της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη, παρέδωσε δωρεά ύψους €5000 στο Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Ερυθρού Σταυρού Στέλλα Σουλιώτη. Η Πρόεδρος του Κλάδου Λεμεσού του Ερυθρού Σταυρού, κα Νίκη Χατζητσαγκάρη, που παρέλαβε τη δωρεά εκ μέρους του Ερυθρού Σταυρού, δήλωσε: «Το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Στέλλα Σουλιώτη είναι μοναδικό στο είδος του στην Κύπρο και περιθάλπει περίπου 75 παιδιά ηλικίας μέχρι 18 ετών, με σοβαρές σωματικές και πολλαπλές αναπηρίες, όπως είναι η εγκεφαλική παράλυση, η μυϊκή δυστροφία, διάφορα σύνδρομα και άλλα σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα. Είμαστε ευγνώμονες στο Andrey & Julia Dashin’s Foundation για το γνήσιο ενδιαφέρον που επέδειξε για το Κέντρο και την πολύτιμη στήριξη του, που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Το Κέντρο βασίζεται σε οικονομική βοήθεια αυτού του είδους για να μπορεί να καλύψει τις λειτουργικές του ανάγκες και να είναι σε θέση να συνεχίσει να παρέχει ιατρικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου».

Η δεύτερη δωρεά δόθηκε στο Πρόγραμμα Μιράντα για φυσιοθεραπεία για παιδιά με αναπηρίες του Dancing Queen Foundation. Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation διπλασίασε το ποσό που συγκεντρώθηκε από μια σειρά εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για παιδιά, που διοργάνωσε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Frederick, όπως προγραμματισμός ρομπότ και κατασκευή της κούπας του Πυθαγόρα. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του διήμερου φεστιβάλ, διατέθηκε σε εκπροσώπους του Dancing Queen Foundation συνολική συνεισφορά ύψους €1.200.

Ο Andrey Dashin, που έλαβε τιμητικό βραβείο από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συνεισφορά του Ιδρύματος στο Φεστιβάλ, δήλωσε: «Ως αναπόσπαστο μέρος της τοπικής κοινωνίας, το Ίδρυμά μας δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα θεσμό που τιμά την κυπρο-ρωσική φιλία. Παράλληλα, το φεστιβάλ είναι για μας μια ευκαιρία να προσφέρουμε τη βοήθειά μας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τοπικών φιλανθρωπικών οργανισμών και ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές και όλους όσοι συνεισέφεραν στη συγκέντρωση εισφορών από εκδηλώσεις μας στο φετινό φεστιβάλ».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor