Stella Artois Cyprus Draught Master: Νικητής ο Σωκράτης Σωκράτους

Η Stella Artois ανακοίνωσε ότι ο Σωκράτης Σωκράτους, του Cocoon Lounge Bar, έχει κερδίσει τον τίτλο του Stella Artois Cyprus Draught Master 2015 στον τοπικό διαγωνισμό για την ανάδειξη του υψηλού επιπέδου αριστείας στην εκτέλεση του τελετουργικού των 9-βημάτων σερβιρίσματος της Stella Artois.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε ένα αγώνα head-to-head όπου αναδείχτηκαν οι δύο ταχύτεροι, πιο δεξιοτέχνες μπάρμεν της Κύπρου, ο Σωκράτης Σωκράτους κέρδισε την τελική μονομαχία από τον Ιβάν Ζαμπά, του Babylon Bar.

Αναφέρεται ότι με την ιδιότητα του ως Cyprus Draught Master 2015, ο Σωκράτης Σωκράτους θα αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό του World Draught Masters 2015 που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο στις 27 Ιουνίου 2015.  "Ως επίσημος πρεσβευτής της Stella Artois, θα συνεργαστεί με τη Stella Artois για να αποδείξει το πάθος και την δεξιοτεχνία του τέλειου σερβιρίσματος της Stella Artois". 

Σημειώνεται ότι ο Σωκράτης Σωκράτους ονομάστηκε νικητής από δύο έμπειρους κριτές, την Stella Artois World Draught Master Marjolein Geuens και τον Stella Artois Cyprus Draught Master Μαρίνο Ζίττη. Οι κριτές συμφώνησαν ότι ο Σωκράτης Σωκράτους ήταν ο καλύτερος έναντι των αντιπάλων του αποδεικνύοντας ένα εξαιρετικό επίπεδο δεξιοτεχνίας. "Το τελετουργικό των 9-βημάτων σερβιρίσματος της Stella Artois απαιτεί γνώση πολλών δεξιοτήτων και την ικανότητα να  εκτελεστεί σε ένα head-to-head ανταγωνισμό μπροστά από ένα αρκετά μεγάλο πλήθος και μια αυστηρή κριτική επιτροπή", καταλήγει σχετική ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor