Adv. Feature: 4 Συμβουλές για αληθινούς Whisky Lovers

Εάν είστε λάτρεις του ουίσκι και θέλετε να μαθαίνετε διαρκώς περισσότερα για το υπέροχο αυτό ποτό, τότε είστε στο σωστό μέρος. Ακολουθήστε τέσσερις μικρές αλλά ενδιαφέρουσες συμβουλές για να κάνετε την εμπειρία σας ακόμη πιο ξεχωριστή! 

1. Δεν υπάρχει λάθος τρόπος να το πιεις

Πολλοί μπορεί να ισχυριστούν πολλά πράγματα για τον σωστό τρόπο να πίνει κανείς ουίσκι, όμως ένα ποιοτικό blend, όπως και αν το πιείτε θα σας προσφέρει εξίσου συναρπαστική εμπειρία ουίσκι.

2. Παλιότερο, δεν σημαίνει απαραίτητα καλύτερο

Είναι καλύτερο και πιο σίγουρο, να εμπιστευθείτε μια ποιοτική οικογένεια κορυφαίας απόσταξης Σκωτσέζικων ουίσκι, παρά ένα άγνωστο μπουκάλι μόνο και μόνο επειδή αναγράφει πολύ παλιά χρονολογία στην ετικέτα του. Ένα πολυτελές ουίσκι, ανεξάρτητα από την χρονολογία του δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σας απογοητεύσει.

3. Για τα shots, επιλέξτε πλούσια σε αρώματα ουίσκι

Ένα τέτοιο ουίσκι πολυτελείας με φρουτώδες, γλυκό άρωμα και ικανοποιητική επίγευση θα δώσει στο σύντομο shot μια μακρά διάρκεια και πολλαπλή ικανοποίηση. Δεν είναι τυχαίο πως τα πλούσια σε αρώματα whisky είναι πλέον η πρώτη επιλογή των κορυφαίων barmen για shots.

4. Το συναρπαστικό ουίσκι νέας γενιάς που οφείλεις να γνωρίζεις

Το Chivas Regal Extra είναι η πρώτη νέα παγκόσμια έκδοση του Chivas Regal από το 2007.  Αναμειγνύοντας ουίσκι για 25 έτη, ο Colin Scott, ο Master Blender του Chivas Regal, δημιούργησε ένα μοναδικό και εξαιρετικό blended ουίσκι, χρησιμοποιώντας μερικά από τα σπανιότερα malt ουίσκι. 

Το Chivas Regal Extra είναι μια ξεχωριστή επιλογή από ουίσκι που η πλειοψηφία τους ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια που προηγουμένως είχαν sherry, μαζί με τα πιο σπάνια και καλύτερα malt και grain ουίσκι, δημιουργώντας ένα πλούσιο και γενναιόδωρο Chivas blend, για εκείνους που αναζητούν κάτι περισσότερο. 

Το αποτέλεσμα; Μία εκπληκτικά πλούσια και απαιτητική ερμηνεία στο στιλ της υπογραφής Chivas. Το Chivas Regal Extra διαθέτει ένα φρουτώδες, γλυκό άρωμα με νότες από ώριμα αχλάδια, κρεμώδη καραμέλα βουτύρου και μια ιδέα πιπερόριζας. Τα ώριμα αχλάδια συνεχίζουν στον ουρανίσκο, με γλυκές τροπικές γεύσεις πεπονιών και απαλές νότες βανίλιας και καραμέλας, ανάκατες με πικάντικες νότες κανέλας και υποψίας αμυγδάλων, που οδηγούν σε μια μακρά και ικανοποιητική επίγευση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor