Cybarco: Προσέλκυση ξένων επενδυτών στην Κύπρο

70 χρόνια πορείας συμπληρώνει φέτος ο κατασκευαστικός οργανισμός Cybarco.

«Mέλος του Ομίλου εταιρειών Λανίτη, η εταιρεία, μέσω της Cybarco Contracting στον κατασκευαστικό τομέα και μέσω της Cybarco Development στον τομέα ανάπτυξης πρωτοποριακών ακινήτων, κατά τη διάρκεια των 70 χρόνων επιτυχούς δραστηριότητάς της, δημιουργεί και αναπτύσσει μεγάλα και ποιοτικά έργα ορόσημα, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. To Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας, το Λανίτειο Γυμνάσιο Λεμεσού, τα Διυλιστήρια Λάρνακας, ο Νότιος Αγωγός, ο Υπεραστικός δρόμος Λεμεσού - Πάφου, το Αποχετευτικό Σύστημα Λεμεσού, το Φράγμα Γερμασόγειας, το Aphrodite Hills, το The Oval και η Μαρίνα Λεμεσού αποτελούν ένα μικρό δείγμα  των μεγάλων έργων υποδομής του νησιού που φέρουν την υπογραφή Cybarco. Το Εθνικό Θέατρο στο Μπαχρέιν, το αεροδρόμιο στη Ντόχα του Κατάρ και το Εθνικό Μουσείο στο Κουβέιτ είναι μόνο λίγα από τα έργα της Cybarco στο εξωτερικό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Όπως δήλωσε και ο κ. Μάριος Λανίτης, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cybarco, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής εκδήλωσης για τον εορτασμό των 70 χρόνων της εταιρείας,  «πέραν της ευρύτερης προσφοράς των πιο πάνω έργων στην Κυπριακή οικονομία και κοινωνία, θα ήθελα να σημειώσω και την πρακτική συνεισφορά της εταιρίας στον τόπο μας μέσω των χιλιάδων θέσεων εργασίας που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει, της επιτυχούς προσέλκυσης ξένων επενδύσεων στην Κύπρο, αλλά και της επιτυχημένης αντιπροσώπευσης της Κυπριακής επιχειρηματικότητας στο εξωτερικό».

«H καινοτομία, η ποιότητα, η πελατο-κεντρική σχέση της, η δέσμευση στους ανθρώπους και στους συνεργάτες της, δημιουργούν τις προϋποθέσεις και θέτουν γερές βάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη της Cybarco και των δραστηριοτήτων της, με τη δημιουργία έργων που αλλάζουν τον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε στην Κύπρο» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor