Η Πετρολίνα στήριξε και φέτος το Telethon

Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd ήταν και φέτος οι χορηγοί για το φιλανθρωπικό αεροπορικό ταξίδι που διοργανώθηκε στα πλαίσια του Telethon, χορηγώντας τα καύσιμα για το «Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας».

Το φετινό πενθήμερο ταξίδι διοργανώθηκε με πλήρη επιτυχία, από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου 2015, στο Παρίσι, σε μια πολύ προσιτή τιμή και αυτό χάρη στη χορηγία της Πετρολίνα και της PPT Aviation Services Ltd. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές διατέθηκαν στο TELETHON.

Το TELETHON αποτελεί έναν ετήσιο διεθνή φιλανθρωπικό θεσμό. Στην Κύπρο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου. Μεταξύ άλλων, στοχεύει στην οικονομική στήριξη του Συνδέσμου Μυοπαθών για καλύτερο επίπεδο περίθαλψης και αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των μελών του και στηρίζει συγκεκριμένα επιστημονικά ερευνητικά προγράμματα έχοντας ως αντικείμενο νευρολογικές και γενετικές παθήσεις.

Η Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρεία PPT Aviation Services Ltd, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής τους Ευθύνης, συνεχίζουν να στηρίζουν το θεσμό του TELETHON επιβραβεύοντας το έργο που επιτελεί το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor