Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στην Έκθεση “Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα 2015”

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού συμμετείχε την Τρίτη 28 Απριλίου 2015, με δικό της περίπτερο, στην Έκθεση “Σταδιοδρομία και Επιχειρηματικότητα 2015”. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων, στην Πανεπιστημιούπολη στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή της εταιρείας πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο της πολιτικής της για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του Ανθρωπίνου Δυναμικού, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για επιτυχίας της. 

Στη διάρκεια της ημέρας, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στους διάφορους κλάδους της οικονομίας και πώς μπορούν να διεκδικήσουν τη θέση τους σ’ αυτούς. Οι επιχειρήσεις, ταυτόχρονα, με εκπροσώπους τους, ενημέρωσαν, συμβούλεψαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους φοιτητές και τους παρευρισκομένους όσον αφορά τη φύση των εργασιών τους και την πολιτική που ακολουθούν στην αξιοποίηση και ανέλιξη του προσωπικού τους.

Αναφέρεται επίσης ότι η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ως μια από τις μεγαλύτερες βαριές βιομηχανίες παραγωγής και διάθεσης τσιμέντου στην Κύπρο, ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με βάση τις θεμελιώδεις αρχές για ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο, σεβασμό στο περιβάλλον και έμφαση στην ασφάλεια και υγεία.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor