Καποδίστριας: Οι τελευταίες εξελίξεις στα ελαστικά

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών η προσέλευση επισκεπτών στην εσωτερική εταιρική έκθεση «The Autofix Show 2015» που οργάνωσε η εταιρεία Καποδίστριας.  
«Στην έκθεση συμμετείχαν πέραν των 40 ξένων κατασκευαστών του εξωτερικού, που αποτελούν τους συνεργάτες και αντιπροσωπείες της Καποδίστριας, παρουσιάστηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στα ανταλλακτικά, στον εξοπλισμό συνεργείων και στα διαγνωστικά συστήματα, όπως επίσης και εργαλεία για μηχανικούς, ελαστικά, λιπαντικά και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία.  Διεξάγονταν επίσης ζωντανές παρουσιάσεις επιδιόρθωσης κιβωτίων ταχυτήτων νέας γενεάς, ενώ στο τμήμα των εργαλείων γινόταν το αδιαχώρητο»  αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η καινοτομία της έκθεσης και το γεγονός που την ξεχωρίζει έγκειται στο ότι οργανώθηκε από μια μόνο εταιρεία (την Καποδίστριας) και στο ότι  έφτασαν στην Κύπρο οι ίδιοι οι κατασκευαστές για να εκθέσουν οι ίδιοι τα προϊόντα τους.  Μεγάλα πασίγνωστα ονόματα, κολοσσοί της αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως Bosch, Schaeffler,Castrol,  ZF, TRW, Mahle, Textar, Mann Filter, Denso, NGK και δεκάδες άλλοι ήρθαν σε κατ’ ευθείαν επαφή με τους τεχνικούς αυτοκινήτων, μηχανικούς, καθηγητές, σπουδαστές μηχανολογίας και το υπόλοιπο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου» συμπληρώνει η ανακοίνωση.
Η έκθεση ήταν άριστα οργανωμένη, και χαρακτηριζόταν από υψηλότατο επίπεδο επαγγελματισμού, πράγμα το οποίο την έκανε να μην έχει τίποτα να ζηλέψει από μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, όσον αφορά την παρουσίαση, την εικόνα που εξέπεμπε και την ουσία, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor