«Ζήσε την Κύπρο» για 2η χρονιά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας

Για ολόκληρο το μήνα Απρίλιο, ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το μήνα προβολής της Κύπρου προσφέροντας στο επιβατικό κοινό την ευκαιρία να ζήσεις στιγμές από την πλούσια πολιτιστική κληρονομία του νησιού μας. 

«Ο χώρος των αναχωρήσεων θα φιλοξενεί σκηνές από την αγαπημένη κυπριακή ύπαιθρο! Παραδοσιακά τραγούδια και χοροί, πατροπαράδοτα εδέσματα, χειροποίητα δημιουργήματα από τεχνίτες που θα φιλοτεχνούν τα δημιουργήματα τους ζωντανά, μπροστά στο κοινό, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα συνθέτουν το πλούσιο ταξίδι στην Κυπριακή ύπαιθρο, λίγο πριν την αναχώρηση των επιβατών για το εξωτερικό» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση «Ζήσε την Κύπρο» συνδιοργανώνεται και φέτος από τις εταιρείες CTC-ARI (εταιρεία διαχείρισης των καταστημάτων αδασμολόγητων ειδών), τη Cyprus Airports F&Β (εταιρεία διαχείρισης των καφεστιατορίων των αεροδρομίων) και τη Hermes Airports (διαχειριστή των αεροδρομίων). 

Μιλώντας στο πλαίσιο της εναρκτήριας τελετής στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports, κ Wes Porter, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το γεγονός αυτό, σημείωσε, καταδεικνύει ότι πρόκειται για ένα επιτυχημένο θεσμό, που κατάφερε όχι μόνο να αναδείξει τις ομορφιές της Κύπρου αλλά και να κερδίσει την αγάπη του ταξιδιωτικού κοινού.  

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Λάρνακας, κύριος Ανδρέας Λουρουτζιάτης, τόνισε ότι  «αυτή η αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλεται συμβάλλει στην προβολή των Κυπριακών παραδοσιακών και τουριστικών προϊόντων». Οι εκδηλώσεις αυτές, σημείωσε, «δίδουν τη σημαντική ευκαιρία, τόσο σε εμάς, όσο και στους ξένους επισκέπτες, να γνωρίσουν τα παραδοσιακά μας προϊόντα και εμπίπτουν επίσης, μέσα στις δικές μας δράσεις, της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης, τις οποίες και εφαρμόζουμε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση».

Από την πλευρά του ο κύριος Garrett Coogan, Διευθύνων Σύμβουλος της CTC-ARI, τόνισε ότι μέσα από τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων, επιχειρείται μια προσπάθεια ενδυνάμωσης της εικόνας της Κύπρου στο τουριστικό κοινό. Στοχεύουμε, συνέχισε, σε μια υπενθύμιση της τελευταίας στιγμής, προς τους τουρίστες που επέλεξαν την Κύπρο για τις διακοπές τους και ετοιμάζονται να αναχωρήσουν προς τις χώρες τους αλλά και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους. Μιας υπενθύμισης, κατέληξε, όλων των ωραίων στιγμών που είχαν την ευκαιρία να ζήσουν κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής τους στο νησί μας. 

Εξάλλου, ο κύριος Οδυσσέας Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας Cyprus Airports F&Β που διαχειρίζεται τα καφεστιατόρια των αεροδρομίων, κάλεσε το κοινό «να αξιοποιήσει την ευκαιρία και να απολαύσει τα παραδοσιακά φαγητά που θα προσφέρονται στα εστιατόρια του αεροδρομίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης».   

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor