ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ και Αγελαδοτρόφοι ενισχύουν Κοινωνικά Παντοπωλεία

Λίγες μέρες πριν την μεγάλη γιορτή του Πάσχα, το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, μαζί με τους συνεργάτες της, την «Ένωση Αγελαδοτρόφων Κύπρου» και τους «Αγελαδοτρόφους Ιδαλίου», ανακοίνωσε την προσφορά δύο τόνων χαλλουμιού στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου. Η ανακοίνωση έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στο Δάλι, την Τρίτη 31 Μαρτίου, στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας, Άντρης Αναστασιάδη, και του Επίτροπου Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη.

Οι αγελαδοτρόφοι πρόσφεραν 20 τόνους  γάλα, τους οποίους η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα αναλάβει να τυροκομήσει και να διανέμει σε όλη την Κύπρο βάσει οδηγιών του γραφείου Επιτρόπου Εθελοντισμού. Συγκεκριμένα, θα δοθούν οι εξής ποσότητες: Λευκωσία: 400 κιλά, Λεμεσός: 650 κιλά, Λάρνακα: 450 κιλά, Πάφος: 250 κιλά και Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου: 250 κιλά.

Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία μέσω του Προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, πέραν  των υπόλοιπων έργων, τα τελευταία δύο χρόνια πρόσφερε πάνω από 160.000 λίτρα γάλα σε συνάνθρωπους μας που χρειάζονται στήριξη. 

 Αναφερόμενος στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Αλέξης Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς σήμερα εδώ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με σκοπό την ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων πριν την μεγάλη γιορτή του Πάσχα. Ανταποκρινόμενοι σε πρωτοβουλία των Αγελαδοτρόφων, που πρόσφεραν 20 τόνους γάλα, θα διανέμουμε δωρεάν 2 τόνους χαλλούμι σε όλη την Κύπρο. Εμείς στην ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θεωρούμε χρέος και δέσμευσή μας να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας. Το κυριότερο όμως προσπαθούμε να ενισχύσουμε τις αξίες της προσφοράς και αλληλεγγύης, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να ξεπεράσουμε τις τωρινές δυσκολίες.»

Η Πρώτη Κυρία Άντρη Αναστασιάδη δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ για τη στήριξη των κοινωνικών παντοπωλείων. Η βοήθεια της εταιρείας είναι πραγματικά συνεχής και αδιάλειπτη. Συγχαρητήρια στους Αγελαδοτρόφους για αυτή τους την πρωτοβουλία. Τέτοιου είδους προσφορές αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί στηρίζουν συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.»

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη είπε: «Ο Εθελοντισμός αναδεικνύεται ως η δύναμη που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης αποτελεσματικά. Καθημερινά βλέπουμε τα θαύματα του εθελοντισμού και φυσικά σε αυτή την προσπάθεια δηλώνει παρόν η εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ καθώς και οι Αγελαδοτρόφοι Ιδαλίου, Αθηαίνου και Αραδίππου. Αυτή την μεγάλη προσπάθεια για στήριξη των άπορων οικογενειών το Πάσχα είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε καμία οικογένεια να μην στερηθεί τα βασικά. Συγχαρητήρια σε όλους και στη διαχρονική σας προσφορά.»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αγελαδοτρόφων Γιάννης Κκαϊλας δήλωσε «Από την πλευρά μας ως αγελαδοτρόφοι προσπαθήσαμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε στα κοινωνικά παντοπωλεία μέσω της εταιρείας που συνεργαζόμαστε. Γι’ αυτό δώσαμε στην ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ 20 τόνους γάλα για να το μεταποιήσει και να προσφέρουμε από κοινού σε όσο το δυνατό περισσότερους συνανθρώπους μας.»

Τέλος, εκ μέρους των αγελαδοτρόφων Ιδαλίου ο κ. Αντρέας Ιεροδιακόνου δήλωσε: «Ως παραγωγοί γάλακτος από το ΔΑΛΙ, συνεργαζόμενοι με την κοινωνικά ευαίσθητη εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε με το γάλα μας έτσι ώστε να παραχθούν 2000 κιλά χαλλούμι για τα κοινωνικά παντοπωλεία. Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία θα βρει και άλλους μιμητές.»

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor