Διαγωνισμός από τα μωρομάντιλα Jackson Reece!

Από 5 συσκευασίες των πολυβραβευμένων μωρομάντηλων Jackson Reece θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 10 τυχεροί οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό που διοργανώνει η Marathon Trading, επίσημος αντιπρόσωπος των Jackson Reece Unscented Baby Wipes στην Κύπρο. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται από τις 6 Απριλίου μέσα από την σελίδα της Jackson Reece στο Facebook,  www.facebook.com/jacksonreececyprus και θα ολοκληρωθεί στις 24 Απριλίου.  

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "τα άοσμα μωρομάντηλα Kinder By Nature της Jackson Reece απέσπασαν πρόσφατα Χρυσό Βραβείο καλύτερων μωρομάντηλων στον ετήσιο θεσμό βράβευσης των καλύτερων εταιρειών για έγκυες, βρέφη και παιδιά του αξιόπιστου βρετανικού περιοδικού Mother & Baby, ενός θεσμού που από το 2009 μέχρι σήμερα, βράβευσε έξι συνολικά φορές τα Kinder By Nature της Jackson Reece με τον τίτλο των καλύτερων μωρομάντηλων". Παράλληλα, βραβεύτηκαν στο παρελθόν στα Tips Awards, στα Practical Pre-School Awards και στα Practical Parenting and Pregnancy Awards.

Επισημαίνεται επίσης ότι "η επιβράβευσή τους είναι αποτέλεσμα των φυτικών και αθώων συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους".  Τα Jackson Reece παρασκευάζονται από 99% προϊόντα φυσικής φυτικής προέλευσης και κεκαθαρμένο (απιονισμένο) νερό. Είναι 100% χωρίς αρωματικές ουσίες, υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα με ισορροπημένο pH. Περιέχουν φυσική βιολογική αλόη βέρα -γνωστή για τις θεραπευτικές της ιδιότητες- η οποία πέρα από πηγή βιταμινών, έχει αντιφλεγμονώδεις, επουλωτικές και υδροστατικές ιδιότητες. Είναι επίσης κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο ύφασμα χωρίς χλώριο. 

Τα μωρομάντηλα Jackson Reece είναι άοσμα, δεν περιέχουν οινόπνευμα, parabens, λανολίνη, SLS, SLES, πετροχημικά, φαινοξυαιθανόλη, βενζοϊκά ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να βλάψει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Είναι επίσης κατάλληλα για παιδιά με έκζεμα και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τα Jackson Reece εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor