ΟΠΑΠ Κύπρου: «Σύμμαχος σε κάθε αγώνα»

Κατευθείαν την καρδιά του κόσμου, φιλοδοξεί να αγγίξει η νέα διαφημιστική εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, που είναι βασισμένη στην κοινωνική της προσφορά τη συμβολή στην ευημερία του τόπου. 

«Στο νέο τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνιστές ήρωες της καθημερινότητάς μας, η ΟΠΑΠ Κύπρου δηλώνει σύμμαχος σε κάθε αγώνα της κυπριακής κοινωνίας. Μέσα από ιστορίες ανθρώπων που δίνουν τις δικές τους μάχες, παρουσιάζεται η πολυσήμαντη δράση και συμβολή της ΟΠΑΠ Κύπρου στην κοινωνία» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Η ΟΠΑΠ Κύπρου παραμένει ειλικρινής φίλος και διαχρονικός σύμμαχος της κυπριακής κοινωνίας από το 1969. Όλα αυτά τα χρόνια εκδηλώνει με συνέπεια τη στήριξή της με στοχευμένες δράσεις, δίνοντας ανάσα σε νευραλγικούς τομείς της κοινωνίας μας. 
Η φετινή διαφημιστική εκστρατεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος. Η θωράκιση και στήριξη των τομέων αυτών βρίσκονται διαχρονικά στο επίκεντρο των δράσεων και δωρεών της ΟΠΑΠ Κύπρου» συμπληρώνει η ανακοίνωση. 

Η νέα εκστρατεία της ΟΠΑΠ Κύπρου, σε ιδέα TELIA & PAVLA BBDO, παραγωγή MEDIA STUDIOS και σκηνοθεσία Πέτρου Χαραλάμπους, κλείνει με ένα άκρως αισιόδοξο μήνυμα και μια σημαντική υπόσχεση: η ΟΠΑΠ Κύπρου είναι σύμμαχος αυτής της κοινωνίας εδώ και 45 ολόκληρα χρόνια, και θα συνεχίσει να είναι και αύριο.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor