Eορταστική εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (30/1/2015) στη Λευκωσία, η ετήσια γιορταστική εκδήλωση του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου (ΣΕΠΟΚ), στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος/ Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, συνοδευόμενος από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε γα έβδομη συνεχή χρονιά με τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου, γεγονός που, όπως είπε στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος των Πρακτόρων, Ανδρέας Πέτρου «επιβεβαιώνει την ειλικρινή και άψογη συνεργασία των δύο πλευρών προς αμοιβαίο όφελος», προσθέτοντας ότι «σε καιρούς δύσκολους για τον τόπο, η ΟΠΑΠ αναδεικνύεται στήριγμα τόσο για τους συνεργάτες της όσο και για την κυπριακή κοινωνία». Ο κύριος Πέτρου, τίμησε εκ μέρους του ΣΕΠΟΚ τον απελθόντα πρόεδρο του Συνδέσμου, Μάριο Μακρίδη.    

Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, τίμησε τους παρευρισκομένους μιλώντας στα ελληνικά! Ευχαρίστησε τη διοίκηση και τα στελέχη της ΟΠΑΠ Κύπρου, καθώς και τους συνεργάτες της για τα πολύ καλά αποτελέσματα της δράσης τους, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σημαντικότητα του ευρύτερου ρόλου που η εταιρεία διαδραματίζει προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας. Ο κύριος Ζίγκλερ υπενθύμισε τη διαχρονική, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, ευχόμενος στην Κύπρο και το λαό της «να ξεπεράσει τα προβλήματα και να δει το μέλλον με αισιοδοξία», βεβαιώνοντας ότι «η εταιρία ΟΠΑΠ Κύπρου θα κάνει εκείνο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα, για να βοηθήσει τον τόπο».

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου, Δημήτρης Λαμπριανίδης, ευχαρίστησε και πρόσφερε στον κύριο Ζίγκλερ αναμνηστικό δώρο για την δωρεά από την ΟΠΑΠ Κύπρου, 12 ειδικών τροχοκαθισμάτων, ώστε να δημιουργηθεί η κυπριακή ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα.   

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν συνεργάτες της ΟΠΑΠ οι οποίοι  διακρίθηκαν για τις επιδόσεις των πρακτορείων τους. Τιμήθηκαν επίσης και τρεις πρόσφυγες πράκτορες, οι Φώτος Λιασίδης, Δημήτρης Ζάγκυλος και Μιχάλης Παρπούνας οι οποίοι το 1974 έχασαν τα πάντα αλλά είχαν τη δύναμη να ξαναδημιουργήσουν τα πρακτορεία τους και να συνεχίσουν την ουσιαστική σχέση τους με την ΟΠΑΠ. 

Την εκδήλωση, την οποία παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σάββας Κοσιάρης, τίμησαν με την παρουσία τους οι Υπουργοί Υγείας και Παιδείας Φίλιππος Πατσαλής και Κώστας Καδής, ο Επίτροπος Εθελοντισμού Γιάννης Γιαννάκη, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιος Ιωαννίδης και πλήθος συνεργατών και φίλων της Εταιρείας.

Τέλος, με την ευχή για οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία των συνεργατών του Ομίλου και ευτυχία του κυπριακού λαού, ο κύριος Ζίγκλερ έκοψε τη βασιλόπιττα της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor