Μια πρόταση για gathering από Johnnie Walker

INBusinessNews  13/01/2015 08:45
 Μια πρόταση για gathering από Johnnie Walker

Μια πρόταση για gathering από Johnnie Walker

INBusinessNews  13/01/2015 08:45
Τώρα που πέρασαν οι γιορτές, όλοι ψάχνουμε εναλλακτικέςκες λύσεις για πιο χαλαρές επιλογές με φίλους και με παρείστικη διάθεση. Το Johnnie Walker έρχεται να προτείνει μια ξεχωριστή πινελιά σε αυτά τα gatherings με την απίθανη εμπειρία δοκιμής ουίσκι.
"Για άλλη μια χρονιά, μέσα από το πρόγραμμα ‘Home Mentoring’, το διάσημο Σκωτσέζικο ουίσκι Johnnie Walker σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε τα μυστικά και τη μαγεία του, χωρίς κανένα δικό σας κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο σπίτι σας 6 μέχρι 12 φίλους σας,  οποιαδήποτε μέρα και ώρα εσείς θέλετε", αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Όπως αναφέρεται, "ο ambassador του Johnnie Walker, θα έρθει στη παρέα σας και θα φροντίσει μέσα σε μια ώρα να σας κάνει ειδήμονες του ουίσκι μέσα από μια ευχάριστη εμπειρία. Μέσα από το πρόγραμμα, θα μάθετε όλα τα μυστικά παραγωγής του Σκωτσέζικου ουίσκι, την καταπληκτική του ιστορία, και θα ανακαλύψετε τις γεύσεις και τα αρώματά του, με ένα μοναδικό τρόπο σε μια ξεχωριστή βραδιά με την παρέα σας". 

Επισημαίνεται ότι φέτος υπάρχουν  περισσότερες εκπλήξεις. Ειδικά για το πρόγραμμα Johnnie Walker ‘Home Mentoring’ έχει δημιουργηθεί η πλατφόρμα Secret Circle Home Mentoring που δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό κάθε μήνα, αφού ολοκληρώσει το Home Mentoring στο σπίτι του, να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, να μαζέψει συμμετοχές και να κερδίσει. Κάθε μήνα θα αναδεικνύεται ένας νικητής που θα κερδίζει  είτε όλη τη γκάμα του Johnnie Walker είτε ένα Johnnie Walker Blue Label Porsche Design Mini Cube

 Μπορείτε να καταχωρήσετε την αίτησή σας μέσω facebook στο www.facebook.com/johnniewalkercyprus ή να καλέσετε στο 96400550 για περισσότερες πληροφορίες. 

Επίσημος αντιπρόσωπος του Johnnie Walker στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας