Η «Συμμετοχή» αγκαλιάζει τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Αγκαλιά Αγάπης» που πραγματοποιείται από το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, το πρόγραμμα εθελοντισμού και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», καλεί όλους τους εθελοντές και συνανθρώπους μας να ενισχύσουν την προσπάθεια των 600 και πλέον υπαλλήλων της εταιρείας, προσφέροντας μαζί τους παιχνίδια τα οποία θα δοθούν σε άπορα παιδιά της Κύπρου για τα Χριστούγεννα.

Με κάθε δώρο που θα συγκεντρωθεί, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ με τη σειρά της θα προσφέρει 1 λίτρο γάλα στα κοινωνικά παντοπωλεία, επιπλέον από τις ποσότητες που διαθέτει.

Η συλλογή των παιχνιδιών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2014, στα παρακάτω σημεία:

•    Λευκωσία: Βιομηχανική Περιοχή Νήσου, 347 Λεωφόρος Λεμεσού, 2571 Λευκωσία – Κεντρική πύλη κέντρου διανομής ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
•    Λεμεσός: Βιομηχανική Περιοχή Αγίου Αθανασίου, Ροδίωνος Κ. Ρήγα, Λεμεσός – Κεντρική πύλη εργοστασίου ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ
•    Πάφος: Χονδρική Αγορά, Κατάστημα 11, Πάφος – κα Αμαλία Παρασκευά
•    Παραλίμνι: 1ης Απριλίου 330, 5280 Παραλίμνι – κ. Σταύρο Χ. Βαρνάβα

Αναφερόμενη στην εκστρατεία «Αγκαλιά Αγάπης», η Επικεφαλής του Τμήματος Marketing και Εταιρικής Εικόνας της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, κα Σωτηρούλλα Σωτηρίου, δήλωσε: «Καλούμε όλους τους εθελοντές της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με τη προσφορά τους αυτή την προσπάθεια του Γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού έτσι ώστε κανένα παιδάκι να μην στερηθεί το δώρο των Χριστουγέννων. Το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, για άλλη μια φορά βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της Κύπρου, στηρίζοντας παράλληλα τα κοινωνικά παντοπωλεία».

Από πλευράς του ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, κ. Γιάννης Γιαννάκη δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ η οποία μέσα από το Πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στηρίζει την εκστρατεία “Αγκαλιά Αγάπης”. Η συμβολή της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι ιδιαίτερα σημαντική και ευελπιστούμε ότι μαζί θα προσφέρουμε δώρα αλλά και γάλα σε παιδιά που έχουν ανάγκη».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor