Χριστουγεννιάτικο πρωινό από ΙΜΗ

INBusinessNews  19/12/2014 14:03
Χριστουγεννιάτικο πρωινό από ΙΜΗ

Χριστουγεννιάτικο πρωινό από ΙΜΗ

INBusinessNews  19/12/2014 14:03

Η ΙΜΗ, ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς, διοργάνωσε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πρωινό της στις 18 και 19 Δεκεμβρίου στα ξενοδοχεία Four Seasons, Λεμεσό και Hilton Park, Λευκωσία αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού η ΙΜΗ παρουσίασε στους πελάτες της, διαφημιστές και διαφημιζομένους τα πλάνα της για το 2015 καθώς και τα νέα εγχειρήματα της που στόχο έχουν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κάνουν εταιρική και προϊοντική επικοινωνία.

Οι υπηρεσίες της ΙΜΗ περιλαμβάνουν διοργάνωση τοπικών καθώς και διεθνών συνεδρίων,  συνέδριων εκ μέρους πελατών και επιχειρήσεων, καθώς και εμπορικές εκθέσεις.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στη Λευκωσία

Xορωδία από το δημοτικό σχολείο Αγίου Κασιανού

H IMH έχει αλλάξει τα εκδοτικά δεδομένα στην Κύπρο, δημιουργώντας τον τομέα της business δημοσιογραφίας. Το τμήμα Business Media της ΙΜΗ εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό IN Business και το μηνιαίο αγγλόφωνο περιοδικό GOLD. Διαχειρίζεται επίσης, τα ηλεκτρονικά portals InBusinessNews και Goldnews καθώς και τα καθημερινά IN Business Daily Newsletter και Gold News Daily Newsletter.

Παρουσίαση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΙΜΗ, Γιώργο Μιχαήλ

Τέλος, στις υπηρεσίες που προσφέρει η  ΙΜΗ συμπεριλαμβάνονται και οι διοργανώσεις των μεγαλύτερων επιχειρηματικών βραβεύσεων στην Κύπρο με στόχο να αναδείξει τις επιχειρήσεις, τα στελέχη, τα προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν ξεχωρίσει στον ευρύτερο χώρο του κυπριακού επιχειρείν. Tα ΙΝ Business Awards, τα Gold Magazine CIPA International Investment Awards, τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards, τα IN Business Grocery Retail Awards και τα Περιβαλλοντικά Βραβεία.

Η ομάδα της ΙΜΗ

Η ΙΜΗ απευθύνεται στο πιο premium ακροατήριο της Κύπρου: σε επιχειρηματίες, μάνατζερ και στελέχη της κυπριακής αγοράς και σε ξένους επαγγελματίες που εργάζονται ή έχουν επιχειρήσεις στη χώρα μας. Την ΙΜΗ εμπιστεύονται εκατοντάδες εταιρείες, δεκάδες χιλιάδες white collar επαγγελματίες, decision makers και opinion leaders της Κύπρου.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στη Λεμεσό

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στη Laiko Cosmos Trading Ltd για τις χριστουγεννιάτικες τσαντούλες που μας ετοίμασε με προϊόντα της εταιρείας τους και τις εταιρείες καλλυντικών Neoderma  και Shiseido για τα δώρα που πρόσφεραν  στον γυναικείο πληθυσμό της σημερινής συγκέντρωσης.  Επίσης ευχαριστίες στη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασιανού.

Καλλυντικά  Shiseido

Χριστουγεννιάτικες τσαντούλες προϊόντα από εταιρεία Laiko Cosmos Trading Ltd

Καλλυντικά Neoderma 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας