Η «Καστανομαλλούσα» για μαθητές σχολείων ΖΕΠ

Αυτά τα Χριστούγεννα η ΜΤΝ έδωσε την ευκαιρία σε 1.100 μαθητές δημοτικών σχολείων απ’ όλη τη Κύπρο  που ανήκουν στις  Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, να απολαύσουν δωρεάν την παράσταση  «Καστανομαλλούσα»,  σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη, από το Θέατρο ΛΕΞΗ του Γιώργου Τσιάκκα  στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Εκεί παρευρέθηκαν μαθητές από τα είκοσι σχολεία ΖΕΠ της Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Πάφου. Στο τέλος των θεατρικών παραστάσεων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.

Η ΜΤΝ κάλυψε όλα τα έξοδα και των δύο παραστάσεων καθώς και τα λεωφορεία για την μεταφορά τους. Επίσης χάρισε στα παιδιά δώρα και πρωινό γεύμα.

Παρών στην παράσταση ήταν και ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip van Dalsen, ο οποίος δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για όλους και κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί  τη χαρά των γιορτών. Είναι τιμή μας που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μια όμορφη εμπειρία στο πνεύμα των γιορτών,  παρακολουθώντας μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση». 

Στην συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, ∆ιευθυντής ∆ημοτικής Εκπαίδευσης, ανέφερε: « Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ΜΤΝ για τις δύο θεατρικές παραστάσεις, τη μεταφορά των παιδιών και την προσφορά προγεύματος στα 1.100 παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία που ανήκουν σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Συγχαίρω όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας που κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος, η προσφορά αυτή έρχεται να καλύψει μέρος της οποιασδήποτε ανισότητας που παρατηρείται».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor