Η «Καστανομαλλούσα» για μαθητές σχολείων ΖΕΠ

INBusinessNews  18/12/2014 13:39
Η «Καστανομαλλούσα» για μαθητές σχολείων ΖΕΠ

Η «Καστανομαλλούσα» για μαθητές σχολείων ΖΕΠ

INBusinessNews  18/12/2014 13:39
Αυτά τα Χριστούγεννα η ΜΤΝ έδωσε την ευκαιρία σε 1.100 μαθητές δημοτικών σχολείων απ’ όλη τη Κύπρο  που ανήκουν στις  Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας, να απολαύσουν δωρεάν την παράσταση  «Καστανομαλλούσα»,  σε σκηνοθεσία του Νίκου Νικολαΐδη, από το Θέατρο ΛΕΞΗ του Γιώργου Τσιάκκα  στις 18 και 19 Δεκεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Εκεί παρευρέθηκαν μαθητές από τα είκοσι σχολεία ΖΕΠ της Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, Λεμεσού και Πάφου. Στο τέλος των θεατρικών παραστάσεων τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ηθοποιούς από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.

Η ΜΤΝ κάλυψε όλα τα έξοδα και των δύο παραστάσεων καθώς και τα λεωφορεία για την μεταφορά τους. Επίσης χάρισε στα παιδιά δώρα και πρωινό γεύμα.

Παρών στην παράσταση ήταν και ο CEO της ΜΤΝ κ. Philip van Dalsen, ο οποίος δήλωσε: «Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή για όλους και κανένα παιδί δεν πρέπει να στερηθεί  τη χαρά των γιορτών. Είναι τιμή μας που μπορέσαμε να ζήσουμε μαζί με τα παιδιά μια όμορφη εμπειρία στο πνεύμα των γιορτών,  παρακολουθώντας μια εκπληκτική παιδική θεατρική παράσταση». 

Στην συνέχεια ο κ. Ελπιδοφόρος Νεοκλέους, ∆ιευθυντής ∆ημοτικής Εκπαίδευσης, ανέφερε: « Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την ΜΤΝ για τις δύο θεατρικές παραστάσεις, τη μεταφορά των παιδιών και την προσφορά προγεύματος στα 1.100 παιδιά που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία που ανήκουν σε Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας. Συγχαίρω όλους όσους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας που κάτω από αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά ο τόπος, η προσφορά αυτή έρχεται να καλύψει μέρος της οποιασδήποτε ανισότητας που παρατηρείται».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας