KOUROSS: Γενέθλια με άρωμα Ιταλίας στη Στασικράτους

Ένα χρόνο λειτουργίας στο νέο, μεγαλύτερο και αναβαθμισμένο χώρο του συμπληρώνει το κατάστημα KOUROSS επί της οδού Στασικράτους, στη Λευκωσία και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι, την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Εμπνευσμένη από την ιταλική φινέτσα των επώνυμων συλλογών του καταστήματος, η ομάδα του KOUROSS ετοιμάζει ένα event με έντονες ιταλικές αποχρώσεις φέρνοντας στη Στασικράτους άρωμα από τις εμπορικές οδούς της Ρώμης και του Μιλάνο.

Επιλεγμένες ετικέτες των ποικιλιών Chianti και Frascati θα δέσουν με αυθεντικά ιταλικά τυριά και εκλεκτά antipasti, σε ένα μενού που θα συνδυάζει την απλότητα με τη μοναδικότητα της ιταλικής κουζίνας.

Έχοντας μία διαδρομή δύο δεκαετιών στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, σε μία δύσκολη εποχή, το κατάστημα KOUROSS στη Λευκωσία αναβάθμισε πέρσι τις υπηρεσίες του προς το καταναλωτικό κοινό, το οποίο με τη σειρά του ήρθε να ανταμείψει αυτή την προσπάθεια, με επισκέψεις και αγορές από το νέο κατάστημα εδώ και ένα χρόνο.

Με την άρτι αφιχθείσα σειρά Aston Martin της φίρμας Hackett, μαζί με Versace, Verdi, Just Cavalli και Xagon Man το κατάστημα KOUROSS προσφέρει πλειάδα επιλογών στο χώρο της ανδρικής ένδυσης, τόσο σε κλασσικές όσο και μοντέρνες γραμμές. Η βιτρίνα του καταστήματος περιλαμβάνει ακόμη είδη υπόδησης αλλά και απαραίτητα ανδρικά αξεσουάρ, όπως ζώνες και γραβάτες.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor