Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Elysium

Μια ονειρεμένη απόδραση με γιορτινή λάμψη, υπόσχεται το ξενοδοχείο Elysium, για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. 
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «η διακριτική κομψότητα και πολυτέλεια του ξενοδοχείου Elysium, η υπέροχη θέα στη Μεσόγειο θάλασσα και οι μοναδικές γαστρονομικές εμπνεύσεις, θα αποτελέσουν το ιδανικό σκηνικό για τις πιο λαμπερές διακοπές του χειμώνα».
 
Το ξενοδοχείο επιφυλάσσει στους επισκέπτες ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, για ξεχωριστές στιγμές γευστικών απολαύσεων, χαλάρωσης και ανεπανάληπτης διασκέδασης, με εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια.

«Παραμονή των Χριστουγέννων οι έμπειροι chefs του Elysium θα σας μυήσουν στον κόσμο των γεύσεων, μέσα από ένα φανταστικό Gala Dinner με συνοδεία ζωντανής μουσικής. Ανήμερα των Χριστουγέννων,  σας περιμένουν τα παραδοσιακά εορταστικά εδέσματα σε μπουφέ, οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες και φυσικά ο Άγιος Βασίλης, με τη σακούλα του γεμάτη δώρα για τα παιδιά», επισημαίνει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται επίσης ότι «παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Elysium ετοιμάζει μια βραδιά γεμάτη λάμψη και μαγεία που αρμόζει στην υποδοχή του 2015, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα εξαίσιο μενού και θα παραδοθούν σε ένα ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με πλούσιο ρεπερτόριο. Το γαστρονομικό ταξίδι συνεχίζεται και την πρώτη μέρα του χρόνου με ένα μοναδικό εορταστικό μπουφέ, αλλά και νέες εκπλήξεις για τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη». 

Τέλος αναφέρεται ότι «οι αναζωογονητικές θεραπείες στο Opium Spa του Elysium, συμπληρώνουν τη ξέγνοιαστη εορταστική απόδραση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά».

Πληροφορίες στο 26844444 και στο www.elysium.com.cy 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor