Η Μαρίνα Λεμεσού γιορτάζει τα πρώτα της Χριστούγεννα

H Μαρίνα Λεμεσού σήμανε την έναρξη των φετινών Χριστουγέννων σε ένα  σκηνικό, με την συμμετοχή διαφόρων καλλιτεχνών. Στη βραδιά παρευρέθηκαν κάτοικοι της Μαρίνας, όλα τα μέλη του προσωπικού του Έργου και επισκέπτες.

"Από το West End του Λονδίνου, η Ριάνα Αθανασίου κατέφθασε στη γενέτειρα πόλη της για να μας βάλει στο κλίμα των Χριστουγέννων, τραγουδώντας ακαπέλα το «Holy Night» σε ένα μπαλκόνι με θέα την κεντρική πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, κ. Ανδρέας Χρίστου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Limassol Marina Ltd, κ. Μάριος E. Λανίτης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, υποδέχτηκαν το πλήθος ανάβοντας τα γιορτινά φωτάκια και το ξύλινο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου, ακολούθησαν οι Batukinio με τα κρουστά τους όργανα, η παιδική χορωδία της Διάστασης και η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού.

"Η βραδιά συνεχίστηκε με ζεστό κρασί και άλλες λιχουδιές που οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Funraising. Τα παραλιακά εστιατόρια, τα καφέ και τα καταστήματα ήταν, επίσης, ανοιχτά για όλους τους επισκέπτες της Μαρίνας.Την πρώτη αυτή εορταστική βραδιά θα ακολουθήσει γιορτινό ημερολόγιο εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τόσο στην κεντρική πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, όσο και στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, στο Crystal Marina Lounge, καθώς και στα καταστήματα. Τις προσεχείς εβδομάδες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε άφθονες επιλογές για τη γιορτινή τους διασκέδαση", καταλήγει η ανακοίνωση. 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor