La Maison Du Vin: 10 χρόνια λειτουργίας

Η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας γιόρτασε τα 10χρονα της στις 27 Νοεμβρίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση, "σηματοδοτώντας μια δεκαετία επιτυχιών σε σχέση με την καλλιέργεια κουλτούρας και αγάπης για το κρασί σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο". Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κάβα La Maison Du Vin.
 
Όπως αναφέρει, "ακολουθώντας την επιτυχία της κάβας La Maison Du Vin στη Λεμεσό του Βικτώρ Παπαδόπουλου, η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας άνοιξε τις πόρτες της στην πρωτεύουσα το 2004 με όραμα να συνδράμει στην περαιτέρω ανάπτυξη του καλού κρασιού, διαθέτοντας μια ευρεία και εντυπωσιακή συλλογή ετικετών, για τους λάτρεις του οίνου".  

Ο Διευθυντής της κάβας La Maison Du Vin Λευκωσίας, κ. Κώστας Κυριακίδης, δήλωσε: «Πριν από δέκα χρόνια αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το όραμα του Βικτώρ μέσα από την προώθηση της κουλτούρας του κρασιού στη Λευκωσία ώστε να επεκτείνουμε την επιτυχία του και στην υπόλοιπη Κύπρο. Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς είμαστε τώρα υπερήφανοι που ως κάβα έχουμε καθιερωθεί ως ένας σημαντικός προορισμός για το κρασί σε ολόκληρη την Κύπρο». 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας διαθέτει κρασιά από σχεδόν όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο και Καλιφόρνια. "Προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, η κάβα εξυπηρετεί κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μέσα από μια ευρεία επιλογή εξαιρετικών και σπάνιων κρασιών σε τιμές value for money".  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor