Gala dinner από την TEBEA

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ (19 Νοεμβρίου), Gala Dinner από την Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ). Η εκδήλωση που ήταν υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Οικονομικών έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Constantinos The Great στον Πρωταρά.

Επιχειρηματίες από όλο το φάσμα οικονομικής δραστηριότητας της Επαρχίας Αμμοχώστου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπουργό κατά τη διάρκεια μίας καλά οργανωμένης συζήτησης,  αλλά και να θέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για  διάφορα θέματα  που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο. 

H ανάγκη για ενίσχυση της ρευστότητας, τα υψηλά επιτόκια δανεισμού, η σύναψη συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων για την κάθοδο εκατομμυρίων ευρώ προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

Ο Χάρης Γεωργιάδης δεν παρέλειψε να συζητήσει και άλλα θέματα όμως, παραμένοντας στο βήμα για 2 ώρες περίπου εκπλήττοντας τους παρευρισκόμενους. Θέματα όπως η άμεση ανάγκη για εκτέλεση αναπτυξιακών  έργων, το υψηλό κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, η ανάγκη για στήριξη των εξαγωγών, η ανάγκη για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου συζητήθηκαν επίσης.

Αξιοσημείωτα ήταν και τα όσα ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΤΕΒΕΑ κ. Πέτρος Πέτρου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη όπως η πολιτεία αγκαλιάσει τις προσπάθειες των κυπρίων επιχειρηματιών οι οποίοι παρά το κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργήθηκε ως απότοκο του bail in συνεχίζουν να επενδύουν ή να επιδεικνύουν πρόθεση για επενδύσεις. Ο κ. Πέτρου ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων ότι η χώρα μας έχει ανάγκη πλέον από σπουδαία έργα που θα αποτελούν σημείο αναφοράς. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανέπτυξε επίσης την προσπάθεια της ΤΕΒΕΑ για εκπόνηση στρατηγικού σχεδιασμού για την Επαρχία Αμμοχώστου με ορίζοντα το έτος 2030.

Σημειώνεται ότι παρόντες στο Gala Dinner, εκτός από τον Υπουργό Οικονομικών και πληθώρα μελών της ΤΕΒΕΑ, ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του  ΚΟΤ κ. Άγγελος Λοίζου,  ο Πρόεδρος του CIPA κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ.  των Κυπριακών Αερογραμμών κ. Μάκης Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας κ. Νικόλας Χατζηγιάννης, ο Γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Θεοδόσης Τσίολας,  ο Δήμαρχος Παραλιμνίου κ. Θεόδωρος Πυρίλλης, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, ο Δήμαρχος Δερύνειας κ. Άντρος Καραγιάννης,  οι Κοινοτάρχες Αγίου Γεωργίου Αχερίτου κ. Μιχάλης Καούνας και Φρενάρους κ. Νίκος Κουρρής και άλλοι επίσημοι.

Η ΤΕΒΕΑ εκφράζει τις ευχαριστίες της στην εταιρεία TsokkosHotels για την άριστη φιλοξενία, στην εταιρεία Caliber Design Communication Ltd που είχε την επιμέλεια για τον σχεδιασμό των προσκλήσεων της εκδήλωσης αφιλοκερδώς. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Δόξια Μουτσουρή που είχε τη ευθύνη της παρουσίασης του Gala Dinner.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor