ΑΛΦΑ CHEF: Στον αέρα τη Δευτέρα

Tο νέο τηλεπαιχνίδι μαγειρικής ΑΛΦΑ CHEF παρουσίασαν ο ANT1 σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, το οποίο θα προβάλλεται στις οθόνες μας από τη Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 6:00 το απόγευμα. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το ΑΛΦΑ CHEF είναι ένα πρωτοποριακό για την κυπριακή τηλεόραση τηλεπαιχνίδι μαγειρικής, που δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες σεφ να αναδείξουν το ταλέντο τους και να μας καταπλήξουν με τις γαστρονομικές τους δημιουργίες». 

Παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού είναι η Ευαγγελία Αραβανή και σε αυτό συμμετέχουν συνολικά 32 επαγγελματίες σεφ, που έχουν χωριστεί σε 8 ομάδες. Κάθε ομάδα θα διαγωνίζεται για μια βδομάδα σε διαφορετικές δοκιμασίες που έχει δημιουργήσει η κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους κύπριους σεφ Γιώργο Δαμιανού, Μάριο Χατζηϊωσήφ, και Γιαννάκη Αγαπίου. 

Όπως αναφέρεται, «το σκηνικό του ΑΛΦΑ CHEF διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τους επαγγελματίες σεφ, από υπερσύγχρονες κουζίνες, εξειδικευμένα εργαλεία μαγειρικής και μια μικρή  υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ, από όπου οι παίκτες προμηθεύονται  τα απαραίτητα συστατικά για τις δοκιμασίες τους, τα οποία είναι πάντα στην καλύτερη ποιότητα και φρεσκάδα που χαρακτηρίζουν τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ». 

Οι παίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι με το χρόνο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους για να φτιάξουν αρμονικούς συνδυασμούς υλικών, πρωτότυπα και εύγευστα πιάτα και να εντυπωσιάσουν. Η κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί τα πιάτα τους ανάλογα με τη γεύση, την παρουσίαση, τη σωστή διαχείριση των υλικών και τις τεχνικές που χρησιμοποιούν.

Στο τέλος της κάθε εβδομάδας, ο παίκτης με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα αποχωρεί. Οι πέντε συμμετέχοντες που θα φτάσουν στον τελικό θα αποτελέσουν την επίσημη ομάδα ΑΛΦΑ CHEF που θα υπογράψει 12μηνη συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη δημιουργία βιβλίου μαγειρικής ενώ ο σεφ που θα εξασφαλίσει την υψηλότερη βαθμολογία θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των €10 000 προσφορά  των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor