Το Λανίτης Kiddo Χορηγός των διεθνών νεαρών αντισφαιριστών

Το σοκολατένιο γάλα Λανίτης Kiddo, είναι πλέον  χορηγός των διεθνών νεαρών αντισφαιριστών, Πέτρου Χρυσοχού και Ελίζας Ομήρου. Οι δύο νεαροί πρωταθλητές της αντισφαίρισης, που έχουν ήδη κατορθώσει να διακριθούν μέσω των επιδόσεων τους τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αποτελούν πρότυπα ευγενούς άμιλλας και αθλητικού ταλέντου που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. 

O Πέτρος Χρυσοχός και η Ελίζα Ομήρου, έχουν πάρει μέχρι στιγμής διθυραμβικές κριτικές για τις αθλητικές επιδόσεις τους, το ήθος του χαρακτήρα τους, αλλά και το τεράστιο τενιστικό ταλέντο που έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 18χρονος Πέτρος Χρυσοχός κατάφερε σε ηλικία 16 ετών να βραβευτεί ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Ευρώπη στην κατηγορία Tennis Europe κάτω των 16 χρονών. Τώρα αγωνίζεται στην κατηγορία ITF Junior κάτω των 18 ετών όπου με τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσε στο Αυστραλιανό Όπεν, στο Ρολάν Γκαρός και στο Γουίμπλετον, κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμούς που τον φέρνουν στη 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Επίσης αγωνίζεται στην επαγγελματική κατηγορία αντρών όπου κατέχει την 872η θέση (ATP ranking).

 
Η 15χρονη Ελίζα Ομήρου αγωνίζεται στις κατηγορίες Tennis Europe και ITF Junior και έχει σημειώσει επιτυχίες μοναδικές για τα κυπριακά δεδομένα. Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία 14 ετών έχει καταφέρει να κατακτήσει πρωτάθλημα ITF Junior κάτω των 18 ετών, έχει καταλάβει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό Masters κάτω των 14 ετών, ενώ στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών κατατάγηκε ανάμεσα στις 8 καλύτερες αντισφαιρίστριες της Ευρώπης.  Στην παγκόσμια κατάταξη κάτω των 18 ετών κατέχει την πολύ τιμητική 316η θέση.
 
Με στόχο τη στήριξη του κυπριακού αθλητισμού, αλλά και την υποστήριξη των αθλητών για μεγαλύτερες διακρίσεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, το σοκολατένιο γάλα Λανίτης Kiddo είναι κοντά στους Κύπριους αθλητές και τις προσπάθειες τους, βοηθώντας τους έμπρακτα να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά, κάνοντας περήφανους όχι μόνο τους εαυτούς τους, αλλά και ολόκληρο τον κυπριακό αθλητισμό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor