Hilton Park:Ολική ανανέωση του lobby

Το Hilton Park Nicosia, συνεχίζει το πρόγραμμα ανακαινίσεων του με τον ολικό ανασχεδιασμό και ανανέωση του lobby καθώς και με την αναδόμηση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας & Ομορφιάς Sana Hiltonia. 

Ένα τζάκι στο βάθος με χάλκινη όψη είναι το κεντρικό στοιχείο του ολοκαίνουργιου lobby που υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μ’ έναν νέο και ‘αέρα’. 

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:  «Μινιμάλ γωνιακοί καναπέδες σε γήινα χρώματα αναμιγνύονται στον χώρο και τις νέες επιφάνειες παρκέ με Utrecht πολυθρόνες σε μπλε-πετρόλ απόχρωση, μοντέρνες καρέκλες, βελούδινους chesterfield σε αποχρώσεις μωβ και στρογγυλά στουλς με πουά επένδυση.  Τα  φωτιστικά και οι βιβλιοθήκες με κάθε λογής βιβλία που εναλλάσσονται με διακοσμητικά αντικείμενα στα ράφια, δίνοντας έναν Αγγλικό τόνο στην όλη ατμόσφαιρα, συνθέτουν ένα ζεστό χώρο για καφέ, ποτό και συναντήσεις. Τώρα και τα απογευματινά τσάγια στο Hilton Park αποκτούν περισσότερη φινέτσα με τα ιδιαίτερου design τραπέζια και καρέκλες με θέα τους κήπους και την πισίνα να εμπλουτίζουν τις επιλογές για χαλάρωση. Ο νέος χώρος υποδοχής με έντονο το στοιχείο του ξύλου και απαλό φόντο με πινελιές από γκραβούρες σε αποικιακή κορνίζα καθώς και το ιδιαίτερου σχεδιασμού στρογγυλό τραπέζι πάνω σε patchwork vintage χαλιά που υποδέχεται τους επισκέπτες, ολοκληρώνουν την νέα εικόνα του lobby του Hilton Park Nicosia που επιμελήθηκε η Τατιάνα Βιολάρη της Grey 3 Designs».

«Ο καινούργιος και πλήρως ανακαινισμένος χώρος του Κέντρου Υγείας & Ομορφιάς Sana Hiltonia, υπόσχεται να μυήσει το κοινό της Λευκωσίας σ’ ένα εντελώς διαφορετικό και εξελιγμένο τρόπο εκγύμνασης. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα από τη Lifefitness, οι ολοκαίνουργιες αίθουσες με ανανεωμένα και εξειδικευμένα προγράμματα γυμναστικής για όλους και το επαγγελματικό προσωπικό του Sana Hiltonia συνθέτουν το πιο σύγχρονο χώρο εκγύμνασης της πρωτεύουσας. Στις επιλογές του πελάτη προστέθηκε, το μοναδικό  SYNERGY που προσφέρει μια πληθώρα ασκήσεων για τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες αθλητές αλλά χρησιμοποιείται επίσης και για ομαδική κυκλική προπόνηση. Στο Sana Hiltonia είναι πλέον διαθέσιμα και τα νέα SWINN ποδήλατα που απογειώνουν τα όρια εκγύμνασης. Πέραν όμως της μεγάλης γκάμας προγραμμάτων στο γυμναστήριο, το Spa του Sana Hiltonia προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας με ένα πλούσιο μενού θεραπειών για όλες τις αισθήσεις. Στο Sana Hiltonia του Hilton Park Nicosia θα λειτουργήσει επίσης και το κλιματολογικό δωμάτιο στο οποίο δημιουργούνται συνθήκες Νεκράς Θάλασσας, γνωστής για τις θεραπευτικές της ιδιότητες. Τέλος, τα βραβευμένα προϊόντα ‘Germaine De Capuccini’ και ‘Dead Sea Premier’ είναι διαθέσιμα τόσο για θεραπείες στο Spa όσο και για χρήση στο σπίτι» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor