Από το Δάσος του Κύκκου… στην Φανερωμένη

Σε μια ξεχωριστή εκστρατεία προχώρησαν το φυσικό νερό πηγής Κύκκος και η εταιρεία Α/φοί Λανίτη. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "κατάφεραν να βάλουν το δάσος της περιοχής του Κύκκου στην κορυφή της καρδιάς μας, μέσα από μια μοναδική εκστρατεία που τα περιλάμβανε όλα: αγάπη για το δάσος, δημιουργικότητα, δώρα, καθώς επίσης παιχνίδι και χαρά για μικρούς και μεγάλους!"
 
Η αρχή έγινε όταν το φυσικό νερό πηγής Κύκκος προσκάλεσε παιδιά ηλικίας έως 12 χρονών να πάρουν μέρος στην εκστρατεία με τίτλο «Ζωγραφίζω το Δάσος του Κύκκου» στην ιστοσελίδα kykkosnature.com, συγκεντρώνοντας τελικά 1.114 ολοκληρωμένες ζωγραφιές.

Οι 13 μικροί καλλιτέχνες που ξεχώρισαν με τις μοναδικές τους δημιουργίες κέρδισαν από ένα υπέροχο ποδήλατο, ενώ οι 4 από αυτούς είδαν τις ζωγραφιές τους αποτυπωμένες στις 6άδες του νερού Κύκκος τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η εκστρατεία ολοκληρώθηκε με ένα μεγάλο πάρτι για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Φανερωμένης την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 που περιλάμβανε παιχνίδι, θεατρικές δραστηριότητες, κεράσματα και λιχουδιές, ζωγραφική για παιδιά, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν έστω και νοερά στο δάσος του Κύκκου μέσα από τις 1.114 ζωγραφιές των παιδιών που εκτίθονταν στον χώρο της εκδήλωσης.  

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Ant1 Fm με Live Link με τους Μέμνων Σωτηρέλλη και Δημήτρη Τζι, οι οποίοι ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη διάθεση. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.kykkosnature.com για να δείτε τις φωτογραφίες της εκδήλωσης, ενώ σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε και πλάνα τα οποία κατέγραψε κάμερα go-pro.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor