Νέος υπερσύγχρονος αγγειογράφος στο ΓΝ Λευκωσίας

Το νέο αγγειογράφο INNOVA IGS 540, έναν από τους πιο σύγχρονους στον τομέα της ιατρικής, εγκαινίασε τη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Υπουργός Υγείας Φίλιππος Πατσαλής, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρη Αλετράρη και άλλων προσκεκλημένων.

Ο αγγειογράφος αξίας 550 χιλιάδων ευρώ, που αποτελεί δωρεά της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, παραδόθηκε στον διευθυντή του νοσοκομείου Δρ Πέτρο Μάτσα.

Μιλώντας στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που διοργανώθηκε σχετικά, ο Υπουργός Υγείας, εξαίροντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ΟΠΑΠ, σημείωσε πως η προσφορά του αγγειογραφικού συστήματος ενισχύει την ιατρική προσφορά σε επίπεδο πρόληψης και θεραπείας και υποβοηθά στην εξασφάλιση της δημόσιας υγείας του πληθυσμού της χώρας μας. Πρόσθεσε δε πως, τα πλεονεκτήματά του νέου αγγειογραφικού συστήματος, που είναι πολλά και ποικίλα, συνδράμουν στη δραστική μείωση του κινδύνου για την υγεία του ασθενή, ελαχιστοποιούν μελλοντικές επιπλοκές της υγείας και υποβοηθούν στη διατήρηση της ποιότητας ζωής του ασθενή.

«Η προσφορά του υπερσύγχρονου αυτού αγγειογραφικού συστήματος από τον ΟΠΑΠ Κύπρου προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών που, καθημερινά, προσφέρουν οι ιατροί και το παραϊατρικό προσωπικό των νοσηλευτηρίων μας προς όφελος των πολιτών και της χώρας μας. Τέτοιες πράξεις αναγνώρισης και αλληλεγγύης», συνέχισε ο κ. Πατσαλής, «αποτελούν σύμμαχο του Υπουργείου Υγείας για συνέχιση, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, της προσφοράς των υπηρεσιών του κατά την δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο. Παράλληλα, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση». 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor