Ανάσα για Nicosia Dog Shelter μέσω υπεραγορών Ιωαννίδη

Οι υπεραγορές Ιωαννίδης παρέδωσαν την περασμένη Τετάρτη επιταγή ύψους 1.000 ευρώ στο Nicosia Dog Shelter. Πρόκειται για ποσό που μαζεύτηκε από πωλήσεις ζωοτροφών Pedigree και Whiskas, στα πλαίσια της εκδήλωσης: We Love Pets, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Δευτέρα, 29/9 με Σάββατο, 04/10 που ήταν αφιερωμένη στα ζώα.

«Το χρηματικό ποσό δίνει μία πολύ βαθιά ανάσα στο καταφύγιο, καλύπτοντας σημαντικά έξοδα» τόνισε η εκπρόσωπος του Nicosia Dog Shelter κα Βίκυ Νικολάου. Την παράδοση της επιταγής έκανε ο γενικός διευθυντής των υπεραγορών Ιωαννίδης, Στέλιος Ιωαννίδης. «Είναι δική μας χαρά που καταφέραμε να σταθούμε αρωγοί μίας αξιέπαινης προσπάθεια η οποία δεν προστατεύει μόνο τα αδέσποτα ζώα αλλά και την ίδια την κοινωνία από τις αρνητικές συνέπειες που έχει η παρουσία αδέσποτων ζώων» επισημαίνει ο κ. Ιωαννίδης.

 

Το We Love Pets ήταν πρωτοβουλία των υπεραγορών Ιωαννίδης και έγινε σε συνεργασία με το Nicosia Dog Shelter, ενώ το υποστήριξαν με την παρουσία τους το Dog Spa of Nicosia, το οποίο πρόσφερε δωρεάν υπηρεσίες στα σκυλάκια που βρέθηκαν με τα αφεντικά τους στην εκδήλωση, αλλά και η κτηνιατρική κλινική Αντρέα Αρτεμίου που τοποθέτησε δωρεάν 30 microchips, τόσο σε σκυλάκια που υιοθετήθηκαν όσο και σε άλλα σκυλάκια του καταφυγίου.

Στα πλαίσια του We Love Pets 15 σκυλάκια υιοθετήθηκαν βρίσκοντας έτσι το παντοτινό τους σπιτικό.

Οι υπεραγορές Ιωαννίδης σε Ανθούπολη και Αγίους Ομολογητές στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης θα συνεχίσουν να στηρίζουν ποικιλοτρόπως τις προσπάθειες του Nicosia Dog Shelter.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor