Carrefour Κύπρου: Στηρίζει τις ευάλωτες οικογένειες

Η Carrefour Κύπρου, δώρισε 10 πλυντήρια ρούχων στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού για να προσφερθούν σε οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την ενέργεια αυτή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για κάθε νοικοκυριό που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η Κύπρος.

Η δωρεά των πλυντηρίων, τα οποία παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού στις 24 Σεπτεμβρίου και δόθηκαν από εκεί σε άπορες οικογένειες, αποτελεί ακόμα μια πράξη συνεισφοράς και αλληλεγγύης της Carrefour Κύπρου.
Η εταιρική υπευθυνότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της Carrefour Κύπρου, από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. Στόχος πίσω από κάθε πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνει είναι να προσφέρει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη, ανταποδίδοντας στις κοινωνίες που δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και ήθος. 

Ενδεικτικά αξίζει να αναφερθεί το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας με τίτλο «Προγευματίζωμεν», το οποίο πραγματοποιείται φέτος για τρίτη συνεχόμενη σχολική χρονιά στη Λεμεσό, δεύτερη στην Πάφο και για πρώτη σχολική χρονιά στη Λάρνακα. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, λαμβάνουν πρόγευμα, καθημερινά, συνολικά 3.077 άποροι μαθητές σε 88 σχολεία, ενώ υπολογίζεται ότι θα έχουν δοθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς περισσότερα από  900,000 προγεύματα από την αρχική έναρξη του προγράμματος. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor