Πέραν των 3000 ατόμων στο COOP KIDS FESTIVAL!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 5 Οκτωβρίου το πρώτο φιλανθρωπικό παιδικό φεστιβάλ που διοργάνωσε η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα με τη στήριξη των Ταμείων Αναψυχής των Υπαλλήλων της, με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού ιδρύματος Βαγόνι Αγάπης, το οποίο στηρίζει άπορες οικογένειες. 
 
Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα η εσωτερική αυλή του Πανεπιστημίου Κύπρου γέμισε ενθουσιασμένα παιδικά χαμόγελα τα οποία σκόρπισαν χαρά σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσέλευση του κόσμου, που αγκάλιασε το φεστιβάλ, ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς υπολογίζεται ότι το επισκέφτηκαν πέραν των  3000 ατόμων. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αρκετές δραστηριότητες όπως κατασκευές, μαγειρική, κηπουρική, γιόγκα, θέατρο, ζωγραφική, γκράφιτι, μουσική να ακούσουν παραμύθια με τη συνοδεία μουσικής και μοναδικά ακούσματα από την ορχήστρα του Δημήτρη Μπασλάμ και τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας Νικόλας Χατζηγιάννης υπογράμμισε ότι ο Συνεργατισμός εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια στέκεται πραγματικά δίπλα στη Κυπριακή κοινωνία, τις ανάγκες της και τον συνάνθρωπο μας. Ο Συνεργατισμός, ανέφερε, θα συνεχίσει αυτή τη πορεία της αληθινής συνεισφοράς, με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και ένταση, ενθαρρύνοντας και υποστηρίζοντας παρόμοιες εκδηλώσεις εθελοντισμού των χιλιάδων εργαζομένων του. Είναι καθήκον αλλά και ευθύνη μας, σημείωσε ο κ. Χατζηγιάννης, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ίδια την Κυπριακή κοινωνία, τον τόπο μας, καθώς είμαστε αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας αλλά και του μέλλοντος του. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Γιάννης Γιαννάκη ο οποίος συγχαίροντας την Τράπεζα για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ ανέφερε ότι είναι σημαντικό να επενδύουμε στα παιδιά και να καλλιεργήσουμε τις αξίες του εθελοντισμού. 

Η Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδα Κουρσουμπά σε χαιρετισμό που απέστειλε στην εκδήλωση σημείωσε ότι εκδηλώσεις σαν αυτές αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον παιδικό προσανατολισμό της κοινωνίας μας και αναδεικνύουν τα τεράστια αποθέματα ανθρωπιάς τα οποία διαθέτει.  

Εκ μέρους του Δήμου Αγλαντζιάς η αντιδήμαρχος Ευγενία Αλετρά ευχήθηκε όπως τέτοιου είδους εκδηλώσεις γίνονται πιο συχνά για στήριξη όσων έχουν  ανάγκη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor