Οι Υπεραγορές Ιωαννίδης στηρίζουν το Nicosia Dog Shelter

INBusinessNews  25/09/2014 10:57
Οι Υπεραγορές Ιωαννίδης στηρίζουν το Nicosia Dog Shelter

Οι Υπεραγορές Ιωαννίδης στηρίζουν το Nicosia Dog Shelter

INBusinessNews  25/09/2014 10:57
Μια εβδομάδα πριν την Παγκόσμια Μέρα Ζώων (4 Οκτωβρίου), οι Υπεραγορές Ιωαννίδης, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους ευθύνης, ενισχύουν τη προσπάθεια του Nicosia Dog Shelter, αφιερώνοντας μία μέρα αποκλειστικά στους τετράποδους φίλους μας. 
Το Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου από τις 15:00 έως τις 19:00 διοργανώνουν στην Υπεραγορά Ιωαννίδης στην Ανθούπολη, για πρώτη χρονιά, την εκδήλωση «We Love Pets». Ένα event που δίνει την ευκαιρία σε αδέσποτα σκυλάκια να βρουν σπιτικό.

Παράλληλα, έως και τις 4 Οκτωβρίου οι Υπεραγορές Ιωαννίδης προσφέρουν στο Nicosia Dog Shelter μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις ζωοτροφών Pedigree και Whiskas αλλά και των υπόλοιπων ζωοτροφών που βρίσκονται σε προσφορά.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «όσοι έχουν κατοικίδιο μπορούν να συνδυάσουν τα Σαββατιάτικα ψώνια με μια δωρεάν περιποίηση των τετράποδών τους φίλων από το The Nicosia Dog Spa, ενώ όσοι θα ήθελαν να νιώσουν την αλλόκοτη αγάπη που έχουν να προσφέρουν τα ζώα, μπορούν να υιοθετήσουν το σκυλάκι που θα… ερωτευτούν με την πρώτη ματιά».

Την πρωτοβουλία υποστηρίζουν οι ζωοτροφές Pedigree και Whiskas αλλά και η Κτηνιατρική Κλινική Ανδρέα Αρτεμίου, που τοποθετεί δωρεάν microchip στα σκυλάκια που θα υιοθετηθούν στη διάρκεια της εβδομάδας 27/9 – 4/10. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας