Αποφοίτησαν 334 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

INBusinessNews  22/09/2014 09:34
Αποφοίτησαν 334 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

Αποφοίτησαν 334 φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις

INBusinessNews  22/09/2014 09:34

Συνολικά 334 φοιτητές αποφοιτούν με την λήξη του παρόντος ακαδημαϊκού έτους από το Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου. H ορκωμοσία των νέων αποφοίτων του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014, στην Αίθουσα Ακάμας του ξενοδοχείου Coral  Beach, στην Πάφο.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μιχαήλ Λεπτός , αφού συνεχάρη τους αποφοίτους για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε κάθε καλό για το μέλλον, και αφού τόνισε ότι με την τελετή αυτή ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος προπτυχιακών σπουδών, ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου γιατί έτσι έδειξαν το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση τους στο δύσκολο έργο που επιτελούμε. Καταλήγοντας ο κ Λεπτός επεσήμανε ότι οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι αλλά σε πείσμα καιρών είμαστε εδώ να δώσουμε νέους ευγενείς αγώνες στο χώρο της Παιδείας και του Πολιτισμού, της Νεολαίας μας, της αγαπημένης Πάφου, της Θαλασσοφίλητης κοιτίδας του Πολιτισμού από τα πανάρχαια χρόνια. Ο κύριος Λεπτός ανακοίνωσε ότι το Πανεπιστήμιο επεκτείνει τους κλάδους σπουδών με νέα προγράμματα, όπως προγράμματα που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία, Διαιτολόγια, Διατροφολογία, Πληροφορική και προγράμματα στις επιστήμες του αθλητισμού.

Στο χαιρετισμό του ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου Καθηγητής Σπύρος Μακριδάκης  απευθύνθηκε στους  απόφοιτους του Νεάπολις, σημειώνοντας  ότι, οι τεχνολογικές αλλαγές έχουν επηρεάσει την ζωή, την εργασία αλλά και τον ελεύθερο μας χρόνο. Οι μακροχρόνιες εφευρέσεις όπως τα αυτοδηγούμενα αυτοκίνητα, τα ρομπότ και οι έξυπνοι υπολογιστές με σχεδόν ανθρώπινη νοημοσύνη, επιδρούν στον  άνθρωπο. Εν συνεχεία παρουσίασε την μεγάλη πρόκληση των πανεπιστημίων, για την εκπαίδευση των φοιτητών, στο να μπορούν να δουλέψουν και να πετύχουν σε ένα κόσμο όπου η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα, και όχι η παπαγαλία, είναι τα κύρια συστατικά μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας και ισορροπημένης ζωής.

Τον υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστα Καδή, εκπροσώπησε ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Ανδρέας Παπούλας.

Την Τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι Πάφου και Πέγειας, ο Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κύριος Γεώργιος Τάσου, Βουλευτές,  Εκπρόσωποι Κρατικών και άλλων Αρχών και άλλοι επίσημοι.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας