Ετήσια λαμπαδηφορία

Μέσα στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής της Ευθύνης, η MetLife Alico συμμετείχε ως Μέγας Χορηγός στη διοργάνωση της ετήσιας λαμπαδηφορίας του φιλανθρωπικού Σωματείου της Αστυνομίας Κύπρου  "Cyprus Police Torch Run".

Το "Cyprus Police Torch Run" αποτελεί την απαρχή μιας συνεχούς ανθρωπιστικής και κοινωνικής προσφοράς προς τους αθλητές με Ειδικές Ικανότητες και στα αθλητικά προγράμματα των Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι εκδηλώσεις για την λαμπαδηφορία αυτή είχαν ως αφετηρία την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και τελούσαν υπό την αιγίδα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και την προστασία του Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της MetLife Alico Κύπρο Αντώνη Καρπασίτη, μίλησε ο Χριστόδουλος Ελληνόπουλος (Επικεφαλής F2F Distribution).  Στην ομιλία του ο κ. Ελληνόπουλος τόνισε ότι η MetLife Alico από την πρώτη προσέγγιση του Σωματείου της Αστυνομίας , αποφάσισε ότι η χορηγία αυτή είναι μια υποχρέωση της Εταιρείας προς τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες οι οποίοι μέσω του αθλητισμού, στέλλουν σε όλους εμάς το μήνυμα ότι μπροστά στις δυσκολίες , η θέληση και η προσπάθεια, φέρνουν πάντοτε το σωστό αποτέλεσμα. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Χρυσόστομος Β’, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης κ. Ιωνάς Νικολάου, ο Υπαρχηγός της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου κ. Ανδρέας Κυριάκου, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, εκπρόσωποι του Φιλανθρωπικού Σωματείου "Cyprus Police Torch Run", καθώς και αθλητές των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου.

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor