Kαλοκαιρινές νύχτες στο ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο

Οι σεφ των εστιατορίων του Elysium ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία με γκουρμέ πιάτα. Το ταξίδι γεύσεων συμπληρώνουν κρασιά από την κάβα του Elysium.Το Ristorante Bacco αποτελεί μια  γαστρονομική εμπειρία με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και νότα μυστικισμού από την Τοσκάνη. 

Στον εσωτερικό χώρο ή στη γραφική καταπράσινη αυλή του εστιατορίου οι λάτρεις του ιταλικού φαγητού μπορούν να απολαύσουν ζυμαρικά, κρέας, ψάρια, καθώς και παραδοσιακές συνταγές και  επιδόρπια από το βραβευμένο σεφ του Ristorante Bacco.

Ιδανικός προορισμός για τους ενθουσιώδεις λάτρεις της ιαπωνικής κουζίνας Fusion, το κομψό εστιατόριο O'Shin. Σε κάθε πιάτο ενσωματώνονται οι πιο πρόσφατες γευστικές τάσεις. Sushi, sashimi και ζεστά πιάτα αποτελούν τη βάση του μενού, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ορεκτικές εκπλήξεις.

Το εστιατόριο Mediterraneo, που βρίσκεται λίγα μέτρα από τη θάλασσα συνδυάζει τη Μεσογειακή και Κυπριακή γευστική κουλτούρα. 

Κοκτέιλ, μεθυστικά κονιάκ και μια μεγάλη ποικιλία από πούρα είναι μερικά από τα στοιχεία που διεγείρουν τις αισθήσεις στο Astria Bar. Την  ατμόσφαιρα συμπληρώνουν η βελούδινη φωνή της Ειρήνης Ψυχράμη και η μουσική του Αντώνη Λογοθετίδη στο πιάνο, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Σώτος Γονιός ανεβάζει τη διάθεση με αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια. 

Οι καλοκαιρινές βραδιές στο Elysium ολοκληρώνονται στην παραλία κάτω από τον έναστρο ουρανό, με τον DJ να ξεσηκώνει με τις μουσικές του επιλογές και τους baristas να δημιουργούν ευφάνταστα και απολαυστικά κοκτέιλ Martini.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor