Ένας χρόνος συνεργασίας Σάκη Ρουβά με Χαραλαμπίδης Κρίστης

Ένα χρόνο συνεργασίας με τον Σάκη Ρουβά συμπληρώνει η βιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, σε δράσεις που αφορούν κοινοφελείς σκοπούς.

"Το κύμα αγάπης της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ έγινε πραγματικότητα: χάρισε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα και ένωσε εκατοντάδες εθελοντές για δράσεις ουσιαστικής προσφοράς σε όλη την Κύπρο. Όλοι μαζί ας συνεχίσουμε το κύμα της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ώστε να μην αφήσει ούτε ένα παιδί χωρίς χαμόγελο». Αυτά είναι τα συγκινητικά λόγια του κορυφαίου καλλιτέχνη Σάκη Ρουβά ο οποίος έγραψε αυτό το ιδιόχειρο προσωπικό μήνυμα ειδικά αφιερωμένο στη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και σε αυτούς που συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού οράματος για την Κυπριακή κοινωνία, προσφέροντας δεκάδες παιδικά χαμόγελα" αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Παράλληλα, τονίζεται ότι: "Με τη δέσμευση ότι θα βοηθήσει ακόμα περισσότερα παιδιά στην Κύπρο, το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και έμπρακτης κοινωνικής προσφοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Χαραλαμπίδης Κρίστης, γιόρτασε πριν από μερικές μέρες τα πρώτα του γενέθλια, με τον Πρεσβευτή του προγράμματος Σάκη Ρουβά να εμπνέει τους εθελοντές  του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ για να συνεχίσουν  το σημαντικό  έργο τους το οποίο χαρίζει ευτυχία στα παιδιά, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής και ψυχαγωγίας τους. Ένα ακριβώς χρόνο μετά την έναρξη του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, τα έργα του προγράμματος συνεχίζουν να υλοποιούνται με αμείωτη ένταση".

Εξάλλου, η Χαραλαμπίδης Κρίστης αναφέρει: "Με στόχο το χαμόγελο να μην σβήσει από κανένα παιδικό πρόσωπο, η Χαραλαμπίδης Κρίστης ως εταιρεία με Κύπριους ιδιοκτήτες, παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της για τα παιδιά της Κύπρου, επιδιώκοντας να δώσει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου υλοποιώντας έργα σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Η συμμετοχή των πολιτών και η συμβολή ολόκληρης της Κυπριακής κοινωνίας, μέσω του εθελοντισμού, μπορεί να συμβάλει στο μεγάλο όραμα που αφορά τη βελτίωση συνθηκών της ζωής των παιδιών".  

Την προσπάθεια αυτή στηρίζει από την πρώτη στιγμή ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος αποτελεί  πρεσβευτή και πρώτο επίσημο εθελοντή της εκστρατείας προσφοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ παρακινώντας όλους μας με το παράδειγμά του. Ο Σάκης Ρουβάς συμμετέχει δυναμικά στις δράσεις, προτείνει δημιουργικές ιδέες και δίνει ένα αληθινό πρότυπο θετικής δράσης κι έμπρακτης προσφοράς.

Μέσω του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μαζί με το Σάκη Ρουβά έχουν προχωρήσει στην αναβάθμιση επτά αιθουσών σε σχολεία, στην δημιουργία επτά πάρκων – παιδότοπων και δύο χώρων εξωτερικής γυμναστικής σε ολόκληρη την Κύπρο.

Αναφερόμενη στον ένα χρόνο λειτουργίας του προγράμματος  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ η Διευθύντρια ΕΚΕ της Χαραλαμπίδης Κρίστης κα. Σωτηρούλλα Σωτηρίου είπε: «Μετά από ένα χρόνο σκληρής δουλειάς και συνεργασίας με πολλούς και διαφορετικούς φορείς αλλά και με τον Σάκη Ρουβά για υλοποίηση των έργων του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, είμαστε  ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο από την ευτυχία την οποία προσφέρουμε σε χιλιάδες παιδιά στον τόπο μας.

Με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στο πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ δημιούργησε πάρκα γυμναστικής σε δημόσιους χώρους, διαμόρφωσε αίθουσες ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης σε σχολεία, έβαλε βιβλία και παραμύθια σε άδειες βιβλιοθήκες και χάρισε μοναδικές εμπειρίες σε παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες. Με αυτά τα δεδομένα, συνεχίζουμε μέχρι το τέλος του χρόνου με πάθος την υλοποίηση των έργων του προγράμματος ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε νέα έργα, όταν έχουμε ολοκληρώσει την χαρτογράφηση των αναγκών των παιδιών και σχεδιάσει το περιεχόμενο των νέων δράσεων».

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

1.    Αίθουσα στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Καλό χωριό
2.    Αίθουσα στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Λεμεσού
3.    Πάρκο Γυμναστικής στην παραλία Μακένζι
4.    Παιδότοπος στο Κοινοτικό Νηπιαγωγείο ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου
5.    Παιδικό Πάρκο στο χωριό Πολέμι
6.    Παιδικό Πάρκο στο χωριό Αμαργέτη
7.    Εξοπλισμός κουζίνας στο Γ’ Ολοήμερο Δημοτικό Σωτήρας
8.    Παιδότοπος στη Δερύνεια
9.    Δημοτικό Σχολείο Αλάμπρας (Πρόγραμμα ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ Υπουργείου Παιδείας)
10.    Β΄ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας (Πρόγραμμα ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ Υπουργείου Παιδείας)
11.    Δημοτικό Σχολείο Βορόκληνης (Πρόγραμμα ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ Υπουργείου Παιδείας)
12.         Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου
13.    Δημοτικό Σχολείο Μάμμαρι  
14.    Πλανητάρειο στο Λύκειο Ιδαλίου (Βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης)
15.         Η΄ Λεμεσού ΚΑ΄& ΚΒ (αναβάθμιση χώρων)
16.         Περιφερειακό Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας  (Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής)

Άλλα 4 έργα θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2014, στο πλαίσιο της προσφοράς της εταιρείας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ ύψους €30.000 προς το Υπουργείο Παιδείας, για το πρόγραμμα ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ στα Δημοτικά:

1.    Β΄ Δημοτικό Σχολείο Κοκκινοτριμιθιάς  
2.    Α΄ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου  
3.    Α΄ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών
4.    Α΄ Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας  

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor