Η γοργόνα του Porto Bello

Ένα νέο σύμβολο τοποθετήθηκε στην καρδιά της Λεμεσού. Το επιχειρηματικό και πολιτιστικό κέντρο Porto Bello, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το παλιό λιμάνι της Λεμεσού, υποδέχθηκε στο ψηλότερο του σημείο το έξι μέτρων γλυπτό του Φίλιππου Γιαπάνη, τη "Γοργόνα του Porto Bello".

Παράλληλα δημιουργείται το Mermaid Parade®, έναν πολιτιστικό και εμπορικό οργανισμό που ως στόχο θέτει την πολύπλευρη ανάπτυξη δράσεων και τον πολιτιστικό εμπλουτισμό της τοπικής κοινωνίας. «Ως ένα ζωντανό και ενεργό μέλος του πολιτισμικού ιστού, το Mermaid Parade® φιλοδοξεί να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στα καλλιτεχνικά, πολιτιστικά και οικονομικά δρώμενα του τόπου καταθέτοντας τη μοναδικότητα του στην υπηρεσία του τόπου και στη συλλογική προσπάθεια για ανάπτυξη και ευημερία».

Τη Γοργόνα του Πόρτο Μπέλλο με φόντο την πανοραμική θέα του Παλιού Λιμανιού και της Μαρίνας, θα μπορεί να απολαμβάνει ελεύθερα το κοινό σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Το Mermaid Parade® είναι μέλος του ομίλου εταιριών Interlink και αποτελεί συνέχεια των πολυεπίπεδων δραστηριοτήτων του ομίλου. Ακολουθεί αυτόνομο πεδίο δράσης και εξερευνά παράλληλους τρόπους ανάπτυξης και κερδοφορίας. Το σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία του οργανισμού είναι κατά πρώτον η διάδοση μιας νέας φιλοσοφίας η οποία θα αντανακλά τους προβληματισμούς των κοινωνικών αδιεξόδων μέσω ενός ελπιδοφόρου μηνύματος και κατά δεύτερο η μετουσίωση αυτού του μηνύματος στο σύγχρονο οικονομικό και πολιτιστικό περιβάλλον.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor