Στήριξη Καραϊσκάκειου με ξύρισμα κεφαλής

Πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου 2014 στο Komanetsi Aquatic & Fitness Center ,το Head Shave Challenge Day 2014 του Kaραϊσκάκειου Ιδρύματος. 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα μαζί με το Komanetsi Aquatic and Fitness Center, όπου φιλοξένησαν και την όλη εκδήλωση στους χώρους τους καθώς και την εταιρεία Scenario Creative Services, όπου είχε την εποπτεία της όλης διοργάνωσης, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του ιδρύματος. 

Πλήθος κόσμου έσπευσε να ξυρίσει τα μαλλιά ή τα γένια του, δίνοντας ταυτόχρονα ένα χρηματικό ποσό για τη στήριξη του Καραισκάκειου Ιδρύματος, για ένα κόσμο χωρίς λευχαιμία. 

Ανάμεσα στα παιδιά ήταν και ομάδες από διάφορα σχολεία όπως το Α’ Δημοτικό ‘Εγκωμης, το English School και τo Senior School. Επίσης, παρόν ήταν και αθλητές, όπως οι ποδοσφαιριστές από το κλιμάκιο Λευκωσίας της ομάδας Ανόρθωσης Αμμοχώστου κάτω των 15 αλλά και μεγάλη ομάδα ποδηλάτων από τον Ποδηλατικό Όμιλο Λατσιών και το τριαθλητικό κατάστημα AWOL (Adventure Without Limits). 

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το KLIK FM και το music.net.cy, ενώ υποστηρικτές ήταν Presse Cafe, τα Βιβλιοπωλεία Μαυρομάτης, η εταιρεία AWOL (Adventure Without Limits), ο Ποδηλατικός Όμιλος Λατσιών η εταιρεία Inside the Box Photobooth και οι κομμωτές μας: Νίκος Νικολάου (Nikos Hair studio), Ρίτα Πασσιά  και George of London Hair Solon. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor