Cablenet: Ταξιδεύοντας με επιχειρηματικούς συνεργάτες

Η Cablenet ταξίδεψε στην Κρήτη με επιχειρηματικούς συνεργάτες και στελέχη της, στο πλαίσιο του θεσμού Cablenet Networking Event για ένα δημιουργικό τετραήμερο μεταξύ 15-18 Μαΐου.

Στα πλαίσια του θεσμού οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με ηγετικά στελέχη της Cablenet και να ακούσουν πρώτοι τα μελλοντικά σχέδια και την εταιρική στρατηγική της εταιρείας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη συμμετοχή της GO στο μετοχικό κεφάλαιο της Cablenet από στελέχη της GO και των συνδεδεμένων εταιρειών EIT και Bmit.

Η δημιουργική ιδέα του ταξιδιού αφορούσε το απόλυτα ταυτισμένο με την Cablenet μωβ χρώμα, ως ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της εταιρικής της εικόνας.

Πηγαίνοντας πίσω στο χρόνο, την περίοδο του Μινωικού πολιτισμού στην Κρήτη, περί το 1900 π.Χ. όταν ανακαλύφθηκε το μωβ χρώμα, και συγκεκριμένα η βαφή του χρώματος. Οι παρευρισκόμενοι, σε επίσκεψη τους στη νησί Χρυσή, γνωστή για την κατάξανθη άμμο που έχει καλύψει όλο το νησί, η οποία προέρχεται κυρίως από θρύψαλα χιλιάδων κοχυλιών, είχαν την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία που αφορά την ανακάλυψη του χρώματος μωβ και να περπατήσουν στο νησί, όπου οι Μινωίτες έβρισκαν χιλιάδες όστρακα Μούρεξ τα οποία μετά από ειδική επεξεργασία τους επέτρεπαν την παραγωγή της μωβ βαφής.

Το μωβ εκχύλισμα, που χαρακτηριζόταν και ως βασιλική βαφή, θεωρείται χρώμα αυτοκρατορικό που εμπνέει σεβασμό, εξουσία και πλούτο. Το συγκεκριμένο χρώμα χαρακτηρίζεται ως βασιλικό αφού βάφονταν, μεταξύ άλλων, ενδύματα βασιλιάδων και αυτοκρατόρων. Η βαφή του χρώματος αυτού ήταν η πιο ακριβή βαφή στον αρχαίο κόσμο, αφού πουλιόταν την εποχή εκείνη όσο ζύγιζε σε ασήμι.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά.


Ομαδική φωτογράφιση στο νησί Χρυσή
 

Ομαδική φωτογράφιση στο Ανάκτορο της Κνωσσού
 

Christian Sammut, Στέλιος Στυλιανού
 

Sergiu Graur, Βίκυ Παπαδοπούλου, Joseph Attard, Μιχάλης Βιράρτη

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor